Almanya'dan almak için kulaklık önerisi

Tr07Emre

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 7 5800x3D
Rtx 4070 OC Ventura 2x
MSI B550-A Pro
5 TB Alan
16gb Ram
Selamlar. Normalde Türkiye'den kulaklık almayı planlıyordum ama güzel şeyler pahalı geldi bir tık. Yakın zaman içinde Almanya'ya gideceğim aklıma geldi o yüzden oradan almaya karar verdim. Logitech G G435 LIGHTSPEED Wireless-Headset (Bluetooth,18h Akku, Dolby Atmos, PC, PS4, PS5), Leichtes Headset (165 g), Weiche Ohrpolster aus Memory Foam / Logitech G PRO X Gaming Headset Gaming-Headset / RAZER BlackShark V2 Pro für PlayStation Gaming-Headset (Mikrofon abnehmbar, Rauschunterdrückung, Bluetooth) / RAZER Barracuda X Kopfhörer (Freisprechfunktion, Mikrofon abnehmbar, Rauschunterdrückung, integrierte Steuerung für Anrufe und Musik, Bluetooth), Musikwiedergabedauer: 50 Stunden, Impedanz: 32 Ohm / Logitech Logitech Gaming G733 LIGHTSPEED, Gaming-Headset Wireless-Headset, Drahtlose Verbindung: Ja, via USB Dongle / Sony INZONE H9 Gaming-Headset (Active Noise Cancelling (ANC), LED Ladestandsanzeige, Quick Attention Modus, Bluetooth, Wireless), Mit Discord-Zertifiziertem Boom-Mikrofon / RAZER BlackShark V2 HyperSpeed Gaming-Headset (Stummschaltung, Bluetooth) / Logitech G G435 Lighspeed Bluetooth kabelloses Gaming-Headset (Dolby Atmos, PC, PS4, PS5, Handy, Nintendo Switch kompatibel, Bluetooth, Over-Ear-Kopfhörer mit integriertem Mikrofon) / Sony INZONE H5 Gaming-Headset (Rauschunterdrückung, Bluetooth, 360 SpatialSound, 28Std Akkulaufzeit, geringe Latenz, Mic mit AI), KOMFORT: Wenig Druck, Stabilität, atmungsaktive Polster, ideal für lange Spiele / Logitech A50 Headset (Bluetooth und USB) / JBL Quantum 910P Console Wireless Gaming-Headset, Verschaffen Sie sich einen Vorteil mit JBL Quantum SPATIAL 360 bunları buldum Almanya'dan. Benim aklıma ya Logitech A50 ya JBL Quantum 910 p ya da Sony alayım diyorum. Sizce bunlardan hangisi daha iyi?

Linkler çok karışık, keşke satır satır yazsaymışsınız.

Önceki konunuzda dediğim gibi Logitech Astro a50X veya AUDEZE MAXWELL al, illa kablosuz istiyorsan.

Stüdyo tipi olarak pc38x vey HD560S.

Önceki konunuzda dediğim gibi Logitech Astro a50X veya AUDEZE MAXWELL al, illa kablosuz istiyorsan.

Stüdyo tipi olarak pc38x vey HD560S.

Bunu artılamaya geldim.

Kablosuz olarak Astro A50X, Audeze Maxwell.

Kablolu olarak Sennheiser x Drop PC38X.

Harici mikrofonunuz varsa Beyerdynamic TYGR 300R, Sennheiser HD 490 Pro veya Sennheiser HD560s.

Bana kalırsa en iyi seçenek TYGR 300R.

Bu adam biliyor ya.

Harici mikrofonum var Razer Seiren V2 Pro.

Linkler çok karışık, keşke satır satır yazsaymışsınız.
1)Logitech G G435 LIGHTSPEED Wireless-Headset (Bluetooth,18h Akku, Dolby Atmos, PC, PS4, PS5), Leichtes Headset (165 g), Weiche Ohrpolster aus Memory Foam
2) Logitech G PRO X Gaming Headset Gaming-Headset
3)RAZER BlackShark V2 Pro für PlayStation Gaming-Headset (Mikrofon abnehmbar, Rauschunterdrückung, Bluetooth)
4)RAZER Barracuda X Kopfhörer (Freisprechfunktion, Mikrofon abnehmbar, Rauschunterdrückung, integrierte Steuerung für Anrufe und Musik, Bluetooth), Musikwiedergabedauer: 50 Stunden, Impedanz: 32 Ohm
5) Logitech Logitech Gaming G733 LIGHTSPEED, Gaming-Headset Wireless-Headset, Drahtlose Verbindung: Ja, via USB Dongle
6) Sony INZONE H9 Gaming-Headset (Active Noise Cancelling (ANC), LED Ladestandsanzeige, Quick Attention Modus, Bluetooth, Wireless), Mit Discord-Zertifiziertem Boom-Mikrofon
7)RAZER BlackShark V2 HyperSpeed Gaming-Headset (Stummschaltung, Bluetooth)
8)Logitech G G435 Lighspeed Bluetooth kabelloses Gaming-Headset (Dolby Atmos, PC, PS4, PS5, Handy, Nintendo Switch kompatibel, Bluetooth, Over-Ear-Kopfhörer mit integriertem Mikrofon)
9)Sony INZONE H5 Gaming-Headset (Rauschunterdrückung, Bluetooth, 360 SpatialSound, 28Std Akkulaufzeit, geringe Latenz, Mic mit AI), KOMFORT: Wenig Druck, Stabilität, atmungsaktive Polster, ideal für lange Spiele
10) Logitech A50 Headset (Bluetooth und USB)
11)JBL Quantum 910P Console Wireless Gaming-Headset, Verschaffen Sie sich einen Vorteil mit JBL Quantum SPATIAL 360

Kısaca özet geçiyim, harika mikrofonu olsun XBOX PS, PC hepsi ile uyumlu olsun rahat olsun konforlu olsun iyi bir parametrik equilazer desteği olsun, sesi stüdyo seviyesinde olmasa bile en azından neredeyse tüm kablosuz oyuncu kulaklıklarından iyi olsun diyorsan Logitech astro a50x.

Eğer kablosuz olsun sesi stüdyo seviyesinde seviyesinde olsun diyorsan Audeze maxwell, dikkat 500 gram bir kulaklık yani baya ağır, ve Logitech astro kadar özellikli değil.

Eğer kablolu olsun sesi stüdyo seviyesinde olsun süper bir ses sahnesi olsun diyorsan HD560S , TYGR300 en iyi seçeneklerin hem paran cebindde kalır . Ben olsam harici mikim varken bu ikisinden birini alırdım.

Eğer hiç para harcamak istemiyorsan 30 euroya IEM veya 60 euroya G pro x al.

Tamamdır o zaman çok teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…