ALMANYA'dan bilgisayar donanımı getirtmek

Atolay

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaslar sizlere birsey danisacağım. Ben bu yil universiteye hazirlaniyorum ve yil sonunda bilgisayar muhendisligi bolumune gireceğim. Ve hani bu yil sonunda da kendim bir pc toplamak istiyorum, bir suru arastirmalar yaptim ve sonunda Turkiye'de alirsam 3000-4000 tl arasi bir pc topluyacağım.

Simdi olay su: Almanya'da akrabam var ve onla tartistik gecen gun, yani Almaya'da teknoloji asiri ucuzmus ve bana hani sen soyle alcaklarini ben sana fiyat bakarım gerekirse alirim dedi. Bende eve gelince arastirdim ve gercektende alacagim seyler icin baya fiyat farki var. Bunu da size danışmak istedim. Sizce mantikli mi oradan almak? Aklima gelmeyen sonradan pisman olacagim sebepler olabilir mi? Şimdi fiyatlari yaziyorum birkac donanimin;

MSI Gtx 970 Gaming GDDR5 4Gb
Turkiye'de 1216 Tl
Almanya'da 1045 Tl (Euro cevirici ile bu fiyatlara denk geliyorlar)

MSI Z97 GAMING 7 INTEL SOKET 1150 DDR3 3200 MHZ (OC)
  • Turkiye'de 592 Tl
  • Almanya'da 506 Tl

Gskill Ripjaws ddr3 8 gb 1333 mhz cl9 dual kit
  • Turkiye'de 271 Tl
  • Almanya'da 182 Tl

Intel i7 4770k 3.5 ghz 4x 1150
  • Turkiye'de 851 Tl
  • Almanya'da 855 Tl

Kingston 120 Gb V300 Sata 3.0 Ssd
  • Turkiye'de 178 Tl
  • Almanya'da 150 Tl

Seagate Barracusa 1 tb 7200 rpm
  • Turkiye'de 146 tl
  • Almanya'da 146 tl

Genel olarak fiyatlar bunlar, bu fiyatlari conrad.de ve alternate.de sitelerinden elde ettim. Tabi fiyatlarin esit oldugu veya ucuz oldugu donanimlar var, sizce ne yapayim? Turkiyeden mi alayim hepsini, yoksa Almanyadan mi? Yada fiyat farki olanlari ordan mi alayim ne yapayim?

Getirirken de sikinti olmayacak gift olarak getirecek yada arabayla kendisi getirecek. Simdiden cevaplar icin tesekkurler.

Son düzenleyen: Moderatör:
300 - 400 lira gibi bir fark olacak ve her marka global garanti uygulamıyor.
Bence değmez.
Not: Yazım imla kuralları ile ilgili forumun ciddi kuralları vardır.

Kesinlikle uğraştığınıza değmez.

Garanti ile alakalı herhangi bir sorun ile karşılaştığınızda çok uğraşabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…