M. Samet Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 23 Ağustos 2015 Mesajlar 4.473 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2017 #11 Kutusunu açıp getirsin. Sorarlarsa Türkiye'den getirdim, Almanya'dan almadım desin.
T Titanxgamerz Hectopat Katılım 14 Aralık 2016 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2017 #12 M. Samet dedi: Kutusunu açıp getirsin. Sorarlarsa Türkiye'den getirdim, Almanya'dan almadım desin. Genişletmek için tıkla... Ok dir oyle yaptitiririm o zaman Sağol Arkadaşlar başka bilgisi olan var mı işlemci ekran kartı anakart ve güç kaynağı getirteceğim
M. Samet dedi: Kutusunu açıp getirsin. Sorarlarsa Türkiye'den getirdim, Almanya'dan almadım desin. Genişletmek için tıkla... Ok dir oyle yaptitiririm o zaman Sağol Arkadaşlar başka bilgisi olan var mı işlemci ekran kartı anakart ve güç kaynağı getirteceğim
M Manyyak Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Aralık 2015 Mesajlar 1.468 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2017 #13 @Silinen üye Getirtebilirsin.
M. Samet Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 23 Ağustos 2015 Mesajlar 4.473 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2017 #14 İşlemci fiyatları çok yakın. Türkiye'den almak lazım. Güç kaynağı Evga öneririm ancak mağazada bulamayabilir. En azından Almanya'da ben bulamamıştım.
İşlemci fiyatları çok yakın. Türkiye'den almak lazım. Güç kaynağı Evga öneririm ancak mağazada bulamayabilir. En azından Almanya'da ben bulamamıştım.
T Titanxgamerz Hectopat Katılım 14 Aralık 2016 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2017 #15 M. Samet dedi: İşlemci fiyatları çok yakın. Türkiye'den almak lazım. Güç kaynağı Evga öneririm ancak mağazada bulamayabilir. En azından Almanya'da ben bulamamıştım. Genişletmek için tıkla... EVGA 100-B1-0700-K2 PSU 700W 1x 12V, 80+ Bronze Netzteil:Amazon.de:Computer & Zubehör bu iyimidir. Ben Corsair vs650 almayi planliyordum Manyyak dedi: @Silinen üye Getirtebilirsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Getireceğim kesin çünkü ordan cok daha ucuza gelecek bana..
M. Samet dedi: İşlemci fiyatları çok yakın. Türkiye'den almak lazım. Güç kaynağı Evga öneririm ancak mağazada bulamayabilir. En azından Almanya'da ben bulamamıştım. Genişletmek için tıkla... EVGA 100-B1-0700-K2 PSU 700W 1x 12V, 80+ Bronze Netzteil:Amazon.de:Computer & Zubehör bu iyimidir. Ben Corsair vs650 almayi planliyordum Manyyak dedi: @Silinen üye Getirtebilirsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Getireceğim kesin çünkü ordan cok daha ucuza gelecek bana..
M. Samet Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 23 Ağustos 2015 Mesajlar 4.473 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2017 #16 Gayet güzel bir PSU.
Atakan Adak Kilopat Katılım 24 Mayıs 2014 Mesajlar 152 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2017 #17 Kutusu açılmazsa ticari amaçla kullanılacağı düşünülür genelde. Açıp getirirse sıkıntı çıkmaz.