xconcise Hectopat Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 31 29 Ağustos 2021 #1 Arkadaşlar, merhaba. Bir akrabamdan yurt dışından bana kutusu açılmış bir ekran kartı gelecek. Sizce gümrükte takılır mı ve ne kadar vergi alırlar acaba? Gelecek olan ekran kartı GTX 1660. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Ağustos 2021
Arkadaşlar, merhaba. Bir akrabamdan yurt dışından bana kutusu açılmış bir ekran kartı gelecek. Sizce gümrükte takılır mı ve ne kadar vergi alırlar acaba? Gelecek olan ekran kartı GTX 1660.
The Fallen Angel Megapat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 5.519 Makaleler 4 Çözümler 78 Yer Rusya 29 Ağustos 2021 #2 2 tane kart getirtirsen sıkıntı olur ama 1 karta hiçbir şey diyemezler. Kutulu kutusuz fark etmez, valize koyduğu sürece problem olmaz.
2 tane kart getirtirsen sıkıntı olur ama 1 karta hiçbir şey diyemezler. Kutulu kutusuz fark etmez, valize koyduğu sürece problem olmaz.
xconcise Hectopat Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 31 29 Ağustos 2021 #3 adddaaaaal11 dedi: 2 tane kart getirtirsen sıkıntı olur ama 1 karta hiçbir şey diyemezler. Kutulu kutusuz fark etmez, valize koyduğu sürece problem olmaz. Genişletmek için tıkla... Peki kutusu açık olarak kargoyla gönderirse nasıl olur?
adddaaaaal11 dedi: 2 tane kart getirtirsen sıkıntı olur ama 1 karta hiçbir şey diyemezler. Kutulu kutusuz fark etmez, valize koyduğu sürece problem olmaz. Genişletmek için tıkla... Peki kutusu açık olarak kargoyla gönderirse nasıl olur?
The Fallen Angel Megapat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 5.519 Makaleler 4 Çözümler 78 Yer Rusya 29 Ağustos 2021 #4 xconcise dedi: Peki kutusu açık olarak kargoyla gönderirse nasıl olur? Genişletmek için tıkla... Kargo ile gelirse vergi keserler hocam.
xconcise dedi: Peki kutusu açık olarak kargoyla gönderirse nasıl olur? Genişletmek için tıkla... Kargo ile gelirse vergi keserler hocam.
yagiz123123 Hectopat Katılım 3 Kasım 2020 Mesajlar 836 Çözümler 1 Yer Manisa Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2021 #5 Kendisininmiş gibi gösterirse problem olmaz.
WalterMeteWhite Decapat Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 381 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2021 #6 Kartı valizine koyup kendininmiş gibi gösterirse bir şey olmaz. Biraz konu dışı olacak ama orada fiyatları nasıl? Bende yakında almayı düşünüyorum da.
Kartı valizine koyup kendininmiş gibi gösterirse bir şey olmaz. Biraz konu dışı olacak ama orada fiyatları nasıl? Bende yakında almayı düşünüyorum da.
xconcise Hectopat Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 31 19 Eylül 2021 #7 Madcon dedi: Kartı valizine koyup kendininmiş gibi gösterirse bir şey olmaz. Biraz konu dışı olacak ama orada fiyatları nasıl? Bende yakında almayı düşünüyorum da. Genişletmek için tıkla... Orada fiyatlar gayet uygun 250 euro ya almış ama buraya gelince vergi fazla oluyor.
Madcon dedi: Kartı valizine koyup kendininmiş gibi gösterirse bir şey olmaz. Biraz konu dışı olacak ama orada fiyatları nasıl? Bende yakında almayı düşünüyorum da. Genişletmek için tıkla... Orada fiyatlar gayet uygun 250 euro ya almış ama buraya gelince vergi fazla oluyor.