Merhaba arkadaşlar, lafı uzatmadan konuya gireyim. 1 yıllık Seasonic PSU'm patladığı için Amazon Germany üzerinden EVGA PSU sipariş edeceğim. Fakat bildiğiniz üzere Amerika ve Türkiye arasında voltaj farkı mevcut bazı arkadaşlar bilgisayarı açtığı gibi patladığı oluyormuş. Bir sıkıntı çıkar mı? Sadece PSU'yu prize bağlayan kabloyu yenilesem yeterli midir? Bu arada PSU bu:
Attığinız link Türkiye pazarı için olan ve özelliklerinde 220V olarak belirtilmiş, Amazon Germany linkinde de voltaj bilgisi mevcuttur, kendiniz kontrol edebilirsiniz. PSU'da 110V-220V anahtarı da mevcut değil.
Attığinız link Türkiye pazarı için olan ve özelliklerinde 220V olarak belirtilmiş, Amazon Germany linkinde de voltaj bilgisi mevcuttur, kendiniz kontrol edebilirsiniz. PSU'da 110V-220V anahtarı da mevcut değil.
İlk mesajımda hata mevcut. Attığınız linkte voltaj bilgisi yok. 110V ve 220V'a göre verimlilik bilgisi var. Satıcı ile irtibata geçip çalışma gerilimi hakkında bilgi almanız daha sağlıklı olur. Eğer 220V ise tercihim EVGA'dan yana olacaktır.
En ucuz Adata XPG Core Reactor 750G-BKCEU 750W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Adata XPG Core Reactor 750G-BKCEU 750W Power Supply özelliklerini incele, 6.392,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Daha önce 750W modeli için bir konu açmıştım, 650W modelini de sıkça tavsiye ettiğimiz için onun hakkında da bir konu açmak istedim, aralarında bazı farklar var. XPG Core Reactor 650W: 80+ Gold. 10 yıl garanti. Modüler. Korumalar: Aşırı gerilim koruması. Düşük gerilim koruması. Aşırı güç...
Phanteks Amp 650W 80+ Gold, Full Module, Psu, Güç Kaynağı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Küçük bir kaza sebebiyle bugün rehberi biraz geç hazırlamak zorunda kaldım. İlk bakış: Üretici: Seasonic. Full modüler. 80+ sertifikası konusunda kafam karıştı, incelemede Platinum yazmışlar ama kutuda 80+ Gold yazıyor. 10 yıl garanti. Korumalar: Aşırı gerilim koruması. Düşük gerilim...