chon Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Temmuz 2015 Mesajlar 1.169 Çözümler 3 Yer Milky Way 14 Ekim 2020 #1 Arkadaşlar benim yakın zamanda Almanya'dan Türkiye'ye gelecek olan birine ihtiyacım var. Sizce bu kişiye nereden nasıl ulaşabilirim? Oradan almak istediğim bir ürün var benim için getirmesini rica edeceğim.
Arkadaşlar benim yakın zamanda Almanya'dan Türkiye'ye gelecek olan birine ihtiyacım var. Sizce bu kişiye nereden nasıl ulaşabilirim? Oradan almak istediğim bir ürün var benim için getirmesini rica edeceğim.
RPM Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 11.549 Makaleler 6 Çözümler 32 Yer Bursa 14 Ekim 2020 #2 Güvenilir bir yol değil. Nasıl bulabileceğinizi bilmiyorum maalesef.
Nounie Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 2.351 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2020 #3 Kendin git tatil yap ürününü al gel. Emin ol daha ucuz.
chon Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Temmuz 2015 Mesajlar 1.169 Çözümler 3 Yer Milky Way 14 Ekim 2020 #4 Nounie dedi: Kendin git tatil yap ürününü al gel. Emin ol daha ucuz. Genişletmek için tıkla... Çok pahalı bir ürün değil ama Türkiye'de saçmalık derecesinde fiyatlarla satılıyor. Vize sorunum olmasa giderdim şaka değil.
Nounie dedi: Kendin git tatil yap ürününü al gel. Emin ol daha ucuz. Genişletmek için tıkla... Çok pahalı bir ürün değil ama Türkiye'de saçmalık derecesinde fiyatlarla satılıyor. Vize sorunum olmasa giderdim şaka değil.