Almanya'dan getirilen Xbox Series S'in garantisi olur mu?

Bir şey soracağım Almanya'da sıfırları kac euro biliyor musun?

3 hafta önce 6000 TL'ye Avcılar PolyGame den sıfır kapalı kutu İngiltere'den gelmiş series s aldım. 1 yıl TR garantisini kayıt ettirdim Microsoft'un sitesinden. Sıkıntısız sorunsuz kullanıyorum şu an.

3 hafta önce 6000 TL'ye Avcılar PolyGame den sıfır kapalı kutu İngiltere'den gelmiş series s aldım. 1 yıl TR garantisini kayıt ettirdim Microsoft'un sitesinden. Sıkıntısız sorunsuz kullanıyorum şu an.
Hocam ben amazondan Xbox kol aldım ve Microsoft'a kaydettiedim 2 yıl gözüküyor bu Türkiye'de geçerli olan bir garantimi?

Evet oluyor hocam Almanya'dan gelen konsola 2 yıl garanti veriyorlar. Bizzat az önce Xbox sitesinden kontrol ettim.

Amazon Almanya'dan alınma Series X'im var 2 yıl Microsoft garantili fakat İngiltere'den alınırsa 1 yıl garantisi oluyor diye biliyorum.

Merhaba MediaMarkt Almanya'dan serie X alacağım 2 yıl garanti Türkiye'de geçerli oluyor mu yoksa ülkeye özel mi?

Hayir olmaz, Ithalatci garantili urunlerde bile garanti gostermesine ragmen servis ek ucret talep ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…