damndaniel Kilopat Katılım 24 Şubat 2018 Mesajlar 467 11 Aralık 2021 #1 Almanya'dan GTX 1650 Super ekran kartı getirtmeyi düşünüyorum. Türkiye'ye göre fiyatı uygun olur mu ve GTX 1650 Super önerileriniz varsa link atabilir misiniz? (Almanya bağlantılı siteden olsun). Yardımcı olursanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Aralık 2021
Almanya'dan GTX 1650 Super ekran kartı getirtmeyi düşünüyorum. Türkiye'ye göre fiyatı uygun olur mu ve GTX 1650 Super önerileriniz varsa link atabilir misiniz? (Almanya bağlantılı siteden olsun). Yardımcı olursanız sevinirim.
R rilish26 Hectopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 182 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2021 #2 Yani elden mi getirecek biri. Ben Azerty'den abime aldırıp getirmiştim. Azerty'den bakabilirsiniz öyleyse eğer Almanya'ya kargo yapıyorlardı.
Yani elden mi getirecek biri. Ben Azerty'den abime aldırıp getirmiştim. Azerty'den bakabilirsiniz öyleyse eğer Almanya'ya kargo yapıyorlardı.
damndaniel Kilopat Katılım 24 Şubat 2018 Mesajlar 467 11 Aralık 2021 #3 rilish26 dedi: Yani elden mi getirecek biri. Ben Azerty'den abime aldırıp getirmiştim. Azerty'den bakabilirsiniz öyleyse eğer Almanya'ya kargo yapı Genişletmek için tıkla... Akrabam getirecek.
rilish26 dedi: Yani elden mi getirecek biri. Ben Azerty'den abime aldırıp getirmiştim. Azerty'den bakabilirsiniz öyleyse eğer Almanya'ya kargo yapı Genişletmek için tıkla... Akrabam getirecek.
AirPippen Kilopat Katılım 8 Kasım 2018 Mesajlar 532 Çözümler 2 11 Aralık 2021 #4 Değmez bari 1660 Super filan getir.
damndaniel Kilopat Katılım 24 Şubat 2018 Mesajlar 467 11 Aralık 2021 #5 AirPippen dedi: Değmez bari 1660 Super filan getir. Genişletmek için tıkla... Kanka az önce fiyat karşılaştırması yaptım. Türkiye'den alınca Almanya'ya göre ucuza geliyor. Yanlış mı bakıyorum yoksa doğru mu?
AirPippen dedi: Değmez bari 1660 Super filan getir. Genişletmek için tıkla... Kanka az önce fiyat karşılaştırması yaptım. Türkiye'den alınca Almanya'ya göre ucuza geliyor. Yanlış mı bakıyorum yoksa doğru mu?
R rilish26 Hectopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 182 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2021 #6 Yani doğru ben 3060 Ti ekran kartını 720 Euro ya getirttim euro da 10 civarındaydı o dönem. Sıfırı 12-13k falandı.
Yani doğru ben 3060 Ti ekran kartını 720 Euro ya getirttim euro da 10 civarındaydı o dönem. Sıfırı 12-13k falandı.
AirPippen Kilopat Katılım 8 Kasım 2018 Mesajlar 532 Çözümler 2 11 Aralık 2021 #7 damndaniel dedi: Kanka az önce fiyat karşılaştırması yaptım. Türkiye'den alınca Almanya'ya göre ucuza geliyor. Yanlış mı bakıyorum yoksa doğru mu? Genişletmek için tıkla... Nereden aldığına bağlı değişir. Almanya'da genelde daha ucuz ama.
damndaniel dedi: Kanka az önce fiyat karşılaştırması yaptım. Türkiye'den alınca Almanya'ya göre ucuza geliyor. Yanlış mı bakıyorum yoksa doğru mu? Genişletmek için tıkla... Nereden aldığına bağlı değişir. Almanya'da genelde daha ucuz ama.
damndaniel Kilopat Katılım 24 Şubat 2018 Mesajlar 467 11 Aralık 2021 #8 AirPippen dedi: Nereden aldığına bağlı değişir. Almanya'da genelde daha ucuz ama. Genişletmek için tıkla... Amazona falan bakıyorum daha pahalı oluyor. Nereden alırsam ucuza gelir?
AirPippen dedi: Nereden aldığına bağlı değişir. Almanya'da genelde daha ucuz ama. Genişletmek için tıkla... Amazona falan bakıyorum daha pahalı oluyor. Nereden alırsam ucuza gelir?