MFO10 Megapat Katılım 21 Temmuz 2016 Mesajlar 460 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2023 #1 Merhaba, Almanya'dan 2 adet iPhone 14 Pro Max veya başka model getirmek mantıklı mı? Fiyat farkı ne kadar olur? Bilgisi olan var mı?
Merhaba, Almanya'dan 2 adet iPhone 14 Pro Max veya başka model getirmek mantıklı mı? Fiyat farkı ne kadar olur? Bilgisi olan var mı?
Shahdee Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 12.715 Makaleler 21 Çözümler 57 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Yazılım 5 Mart 2023 #2 Gürcistan'dan almak daha mantıklı.
Marmelatseven Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 2.455 Çözümler 2 5 Mart 2023 #3 Shahdee dedi: Gürcistan'dan almak daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Nedenini sorabilir miyim hocam ne kadar daha ucuza geliyor.
Shahdee dedi: Gürcistan'dan almak daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Nedenini sorabilir miyim hocam ne kadar daha ucuza geliyor.
A AnotherJourney Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 8.251 Çözümler 56 5 Mart 2023 #4 1450€ iPhone 14 pro max 128gb fiyatı. 6000tl de kayıt ücreti. Toplam 35bin TL'ye mâl oluyor bir iPhone.
1450€ iPhone 14 pro max 128gb fiyatı. 6000tl de kayıt ücreti. Toplam 35bin TL'ye mâl oluyor bir iPhone.
MFO10 Megapat Katılım 21 Temmuz 2016 Mesajlar 460 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2023 #5 Shahdee dedi: Gürcistan'dan almak daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Almanya'ya gidecek yakınım var da o yüzden merak ettim de Gürcistan neden daha mantıklı? 2 adet alırsak 6000 ayrı ayrı mı ödeyeceğiz yoksa tek pasaporta iki telefon kaydı da 6000 mi ediyor?
Shahdee dedi: Gürcistan'dan almak daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Almanya'ya gidecek yakınım var da o yüzden merak ettim de Gürcistan neden daha mantıklı? 2 adet alırsak 6000 ayrı ayrı mı ödeyeceğiz yoksa tek pasaporta iki telefon kaydı da 6000 mi ediyor?
Shahdee Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 12.715 Makaleler 21 Çözümler 57 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Yazılım 5 Mart 2023 #6 Marmelatseven dedi: Nedenini sorabilir miyim hocam ne kadar daha ucuza geliyor. Genişletmek için tıkla... Kimlikle direkt alınıp gelinirse buradan çok çok ucuza denk geliyor. Vergi iadesi vs. de var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Marmelatseven dedi: Nedenini sorabilir miyim hocam ne kadar daha ucuza geliyor. Genişletmek için tıkla... Kimlikle direkt alınıp gelinirse buradan çok çok ucuza denk geliyor. Vergi iadesi vs. de var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
A AnotherJourney Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 8.251 Çözümler 56 5 Mart 2023 #7 MFO10 dedi: Almanya'ya gidecek yakınım var da o yüzden merak ettim de Gürcistan neden daha mantıklı? 2 adet alırsak 6000 ayrı ayrı mı ödeyeceğiz yoksa tek pasaporta iki telefon kaydı da 6000 mi ediyor? Genişletmek için tıkla... Tek telefon için 6000 hocam. 2 telefon 70000tl ye mal olur.
MFO10 dedi: Almanya'ya gidecek yakınım var da o yüzden merak ettim de Gürcistan neden daha mantıklı? 2 adet alırsak 6000 ayrı ayrı mı ödeyeceğiz yoksa tek pasaporta iki telefon kaydı da 6000 mi ediyor? Genişletmek için tıkla... Tek telefon için 6000 hocam. 2 telefon 70000tl ye mal olur.
Blacanka Decipat Katılım 23 Şubat 2022 Mesajlar 1.647 Çözümler 1 5 Mart 2023 #8 Shahdee dedi: Gürcistan'dan almak daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Gürcistan'i önermiyorum oradaki elektronik magzalardan aldığım iPhone 11 kullanılmış çıktı bozuk telefonları sıfır gibi paketleyip sattiklarini gördüm.
Shahdee dedi: Gürcistan'dan almak daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Gürcistan'i önermiyorum oradaki elektronik magzalardan aldığım iPhone 11 kullanılmış çıktı bozuk telefonları sıfır gibi paketleyip sattiklarini gördüm.
Shahdee Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 12.715 Makaleler 21 Çözümler 57 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Yazılım 5 Mart 2023 #9 Blacanka dedi: Gürcistan'i önermiyorum oradaki elektronik magzalardan aldığım iPhone 11 kullanılmış çıktı bozuk telefonları sıfır gibi paketleyip sattiklarini gördüm. Genişletmek için tıkla... Olsun hocam, burada kullanılmış iPhone'da pahalı.
Blacanka dedi: Gürcistan'i önermiyorum oradaki elektronik magzalardan aldığım iPhone 11 kullanılmış çıktı bozuk telefonları sıfır gibi paketleyip sattiklarini gördüm. Genişletmek için tıkla... Olsun hocam, burada kullanılmış iPhone'da pahalı.