O Osmanayd_1 Centipat Katılım 19 Haziran 2023 Mesajlar 50 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2024 #1 Almanya'dan tanıdıklarım gelecek onlardan telefon isteyeceğim ama gümrükte bir sorun yaşanır mı? Araba ile gelecekler.
Almanya'dan tanıdıklarım gelecek onlardan telefon isteyeceğim ama gümrükte bir sorun yaşanır mı? Araba ile gelecekler.
S Sagolera Centipat Katılım 7 Şubat 2024 Mesajlar 696 Çözümler 3 17 Temmuz 2024 #2 Osmanayd_1 dedi: Almanya'dan tanıdıklarım gelecek onlardan telefon isteyeceğim ama gümrükte bir sorun yaşanır mı? Araba ile gelecekler. Genişletmek için tıkla... Kendi ikincil telefonuymuş gibi getirebilir. Jelatinli kutu sıkıntı çıkarır mı bilemem.
Osmanayd_1 dedi: Almanya'dan tanıdıklarım gelecek onlardan telefon isteyeceğim ama gümrükte bir sorun yaşanır mı? Araba ile gelecekler. Genişletmek için tıkla... Kendi ikincil telefonuymuş gibi getirebilir. Jelatinli kutu sıkıntı çıkarır mı bilemem.
O Osmanayd_1 Centipat Katılım 19 Haziran 2023 Mesajlar 50 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2024 #3 Sagolera dedi: Kendi ikincil telefonuymuş gibi getirebilir. Jelatinli kutu sıkıntı çıkarır mı bilemem. Genişletmek için tıkla... İşte bende onu anlamadım hiçbir yerde bir bilgi bulamadım.
Sagolera dedi: Kendi ikincil telefonuymuş gibi getirebilir. Jelatinli kutu sıkıntı çıkarır mı bilemem. Genişletmek için tıkla... İşte bende onu anlamadım hiçbir yerde bir bilgi bulamadım.