Cr7fedaisi
Decapat
Herkese merhaba, yeni bir iPhone telefon almak istiyorum ama fiyatlar çok uçuk olduğu için yurt dışından getirtmeyi düşünüyorum 15 Pro veya 16 Pro almayı düşünüyorum. Ancak pek bilgi sahibi olmadığım için merak ettiğim şeyler var, bu konuda bilgili arkadaşlar yardımcı olursa çok memnun olurum.
Almanya'da teyzemler var temmuz ayında arabayla Türkiye'ye gelecekler, bana bir adet iPhone alıp getirseler sınırdan geçerken yanında fazladan bir telefon olması herhangi bir sıkıntıya sebep olur mu? Kendi şahsi telefonu gibi gözükerek rahatça geçebiliyor mu? Bazı forumlarda 6 bin TL ödeyerek pasaporta kaydettirilmesi gerektiğini ve pasaport sahibinin üstüne olan hat ile kullanılabileceğini söyleyenler görmüştüm. Bu doğru mu? Yoksa sınırdan rahatça geçirebiliyorlar mı?
Telefonu getirttiğimi varsayarsak sonrasında nasıl bir yol izlemem gerekiyor?
Beni bilgilendirirseniz çok memnun olurum.
Herkese iyi sosyaller.
Almanya'da teyzemler var temmuz ayında arabayla Türkiye'ye gelecekler, bana bir adet iPhone alıp getirseler sınırdan geçerken yanında fazladan bir telefon olması herhangi bir sıkıntıya sebep olur mu? Kendi şahsi telefonu gibi gözükerek rahatça geçebiliyor mu? Bazı forumlarda 6 bin TL ödeyerek pasaporta kaydettirilmesi gerektiğini ve pasaport sahibinin üstüne olan hat ile kullanılabileceğini söyleyenler görmüştüm. Bu doğru mu? Yoksa sınırdan rahatça geçirebiliyorlar mı?
Telefonu getirttiğimi varsayarsak sonrasında nasıl bir yol izlemem gerekiyor?
Beni bilgilendirirseniz çok memnun olurum.
Herkese iyi sosyaller.
Son düzenleyen: Moderatör: