Almanya'dan laptop önerisi

Odels

Kilopat
Yer
Manisa
Daha fazla  
Herkese selamlar, iyi Sosyaller.

Şu an Almanya'dayım ve yakın zamanda Türkiye'ye döneceğim. Dönmeden önce laptop almayı düşünüyorum. Sosyalde açılan konularda biraz gezdim ve anladığım kadarıyla yeni nesil Intel işlemciler sıkıntılı. O sebeple Ryzen işlemci tercih ediyorum. İkinci olarak ise laptop ekran kartlarında bir watt olayı varmış sanırım bununla alakalı bir bilgim yok. Rekabetçi oyunlar oynamıyorum. Bilgisayardaki zamanımın çoğunda TFT, LoL(aram) veya hikayeli oyunlar oynayacağım. Bütçe konusunda altta belirttiğim fiyatların üstüne çıkamam çünkü laptop ile birlikte PS5 almayı da düşünüyorum. Laptoplarda şunlar arasında kaldım.

Bunlar haricinde önerebileceğiniz veya "Türkiye'de aynı paraya bunu alabilirsin" diyebileceğiniz bir ürün varsa yardımınızı bekliyorum.

Laptoplarda Intel işlemciler sorun değildir. Attığınız 3 model arasından LOQ 15ARP9 tercih edin.
Teşekkürler. Neden 15ARP9 dediğinizi de belirtebilir misiniz? Laptoplarda pek bilgi sahibi değilim. Masaüstünde ise donanım bilgim Ryzen işlemciler çıkana kadardı.

Teşekkürler. Neden 15ARP9 dediğinizi de belirtebilir misiniz? Laptoplarda pek bilgi sahibi değilim. Masaüstünde ise donanım bilgim Ryzen işlemciler çıkana kadardı.

Diğerlerinden daha iyi. Acer Nitro V15 çok sorunlu bir model. Diğer Lenovo da ısınıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…