Mehmet Aliiii Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 764 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2021 #1 Arkadaşlar ablam Almanya'da. Oradan buraya birkaç şey isteyeceğim ama kararsız kaldım. Siz olsanız ne isterdiniz?
Arkadaşlar ablam Almanya'da. Oradan buraya birkaç şey isteyeceğim ama kararsız kaldım. Siz olsanız ne isterdiniz?
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 2 Temmuz 2021 #2 Mehmet Aliiii dedi: Arkadaşlar ablam Almanya'da. Oradan buraya birkaç şey isteyeceğim ama kararsız kaldım. Siz olsanız ne isterdiniz? Genişletmek için tıkla... Euro isterdim. Ne isteyeceğim başka?
Mehmet Aliiii dedi: Arkadaşlar ablam Almanya'da. Oradan buraya birkaç şey isteyeceğim ama kararsız kaldım. Siz olsanız ne isterdiniz? Genişletmek için tıkla... Euro isterdim. Ne isteyeceğim başka?
2 271470 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 3.085 Çözümler 38 2 Temmuz 2021 #3 Mehmet Aliiii dedi: Arkadaşlar ablam Almanya'da. Oradan buraya birkaç şey isteyeceğim ama kararsız kaldım. Siz olsanız ne isterdiniz? Genişletmek için tıkla... İmkanınız varsa bilgisayar alabilirsiniz. Ve GÖTTEN çikolatasını çok merak ediyorum, isterdim
Mehmet Aliiii dedi: Arkadaşlar ablam Almanya'da. Oradan buraya birkaç şey isteyeceğim ama kararsız kaldım. Siz olsanız ne isterdiniz? Genişletmek için tıkla... İmkanınız varsa bilgisayar alabilirsiniz. Ve GÖTTEN çikolatasını çok merak ediyorum, isterdim
3 391969 Kilopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 3.731 Makaleler 1 Çözümler 41 2 Temmuz 2021 #4 Çikolata ben yalnızca göbüşümü düşünürüm.
Jabbatheturk Hectopat Katılım 14 Şubat 2020 Mesajlar 697 Çözümler 4 2 Temmuz 2021 #5 Ekran kartı veya Xbox series x,s istenebilir. Exc. seviyorsanız ve bulabilirse ps5 olabilir. Gamepadler de Türkiye'ye kıyasla gayet uygun (350-400 tl bandında medimartten alınabiliyor). Kaliteli kulak üstü kulaklıklar uygun.
Ekran kartı veya Xbox series x,s istenebilir. Exc. seviyorsanız ve bulabilirse ps5 olabilir. Gamepadler de Türkiye'ye kıyasla gayet uygun (350-400 tl bandında medimartten alınabiliyor). Kaliteli kulak üstü kulaklıklar uygun.
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 2 Temmuz 2021 #6 271470 dedi: Ve GÖTTEN çikolatasını çok merak ediyorum, isterdim Genişletmek için tıkla... Üzgün Volkan sesleri. 271470 dedi: İmkanınız varsa bilgisayar alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bu da çok mantıklı.
271470 dedi: Ve GÖTTEN çikolatasını çok merak ediyorum, isterdim Genişletmek için tıkla... Üzgün Volkan sesleri. 271470 dedi: İmkanınız varsa bilgisayar alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bu da çok mantıklı.
Şükrü Ali Ögel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 6.325 Makaleler 149 Çözümler 44 2 Temmuz 2021 #7 Euro, hediyelik, bilgisayar. Çikolata olabilir.
R runit Kilopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 5.356 Makaleler 1 Çözümler 61 2 Temmuz 2021 #8 Yengecli cipslerden bolca almasini isterdim.
Quikied Hectopat Katılım 18 Haziran 2021 Mesajlar 1.701 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2021 #9 Mehmet Aliiii dedi: Arkadaşlar ablam Almanya'da. Oradan buraya birkaç şey isteyeceğim ama kararsız kaldım. Siz olsanız ne isterdiniz? Genişletmek için tıkla... Amazon.com: siwode Katana The Walking Dead Michonne's Sword, Damascus Steel, 40-Inchs : Everything Else Buy siwode Katana The Walking Dead Michonne's Sword, Damascus Steel, 40-Inchs: Everything Else - Amazon.com ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases www.amazon.com
Mehmet Aliiii dedi: Arkadaşlar ablam Almanya'da. Oradan buraya birkaç şey isteyeceğim ama kararsız kaldım. Siz olsanız ne isterdiniz? Genişletmek için tıkla... Amazon.com: siwode Katana The Walking Dead Michonne's Sword, Damascus Steel, 40-Inchs : Everything Else Buy siwode Katana The Walking Dead Michonne's Sword, Damascus Steel, 40-Inchs: Everything Else - Amazon.com ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases www.amazon.com
Doin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Mart 2020 Mesajlar 2.004 Makaleler 2 Çözümler 28 2 Temmuz 2021 #10 Araba.