Almanya'dan oyun nereden alınır ve ne alınır?

mucho2

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba Almanya'da yaşayan tanıdığımdan PlayStation 5'im için oyun isteyeceğim. Amazon'dan baktığımda RDR 2 19.99 euro gözüküyor ama 2026 Ocakta teslimat diyor bu çok uzak bir tarih, onu anlayamadım bir de hangi oyun Türkiye pazarına göre ucuz ve alınır seviyede? Bütçem 30 euro filan güzel oyunsa bütçeyi aşabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba Almanya'da yaşayan tanıdığımdan PlayStation 5'im için oyun isteyeceğim. Amazon'dan baktığımda RDR 2 19.99 euro gözüküyor ama 2026 Ocakta teslimat diyor bu çok uzak bir tarih, onu anlayamadım bir de hangi oyun Türkiye pazarına göre ucuz ve alınır seviyede? Bütçem 30 euro filan güzel oyunsa bütçeyi aşabilirim.

Orada direkt bizim BİM veya A101 gibi marketlerde bile oyun satıldığını zannediyorum 😄 en azından ABD de bu şekilde yani ortalama her köşe basındaki ortalama gözüken markette vardır benden size tavriye oynamadıysanız tabii ki de RDR2 almanız fakat başka bir oyun bakmak isterseniz bence Assassin's Creed'in Valhalla ve Origins alabilirsiniz ikisi toplam 30 dolar vs eder.

Orada direkt bizim BİM veya A101 gibi marketlerde bile oyun satıldığını zannediyorum 😄 en azından ABD de bu şekilde yani ortalama her köşe basındaki ortalama gözüken markette vardır benden size tavriye oynamadıysanız tabii ki de RDR2 almanız fakat başka bir oyun bakmak isterseniz bence Assassin's Creed'in Valhalla ve Origins alabilirsiniz ikisi toplam 30 dolar vs eder.
Herhangi bir oyun görmedim marketlerde.

Mediamarkt ve diğer zincir mağazalar stok eritme kampanyaları yapıyor. Oradan bakabilir. Bir de bildiğiniz sokak aralarında gaming store tipi dükkanlar oluyor. Oralardan da bazen çok ucuza temin edilebiliyor.

MediaMarkt ve diğer zincir mağazalar stok eritme kampanyaları yapıyor. Oradan bakabilir. Bir de bildiğiniz sokak aralarında Gaming Store tipi dükkanlar oluyor. Oralardan da bazen çok ucuza temin edilebiliyor.

Hocam arkadaş Almanya'dan alacak galiba.

Herhangi bir oyun görmedim marketlerde.

Nasıl göremediniz? Oradaki büyük marketlerde PC bile satılıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı