Almanya'dan PS4 almak

MertAkyz

Kilopat
Daha fazla  
Şu an Almanya'da ki akrabam aracılığıyla PS4 alma ihtimalim var. Bunu aldığımda Türkçeleştirebilir mıyım? Avrasya garantisi varsa Türkiye'de de geçerli olur mu? Ya da çok oyunculu ile alakalı bir bölge sorunu olur mu?

Evet. Turkcelestirirsin.

Avrasya garantisi konusunda birsey diyemem. Almanya'ya mi yollarsiniz yada Turkiye'de ki herhangibir servis sizin icin tamir/degisim islemini yapar mi bilemem. O konuyu Sony'i arayip sormak en dogrusu olacaktir.

Oyunlarin bolge kilidi falan kalkti. O PS3/X360 zamaninda olan bir sacmalikti. Ve oyun gelistiri ile konsol ureticileri kaldirdi.

Ama soyle bir sorun var. Mesela benim kutulu oyunum 2. Bolge. Yani Avrasya. Ama PSN hesabimi ben Amerika olarak actim. O Amerika hesabimda, kutulu oyunum icin DLC alirsam sorun cikiyor.

Boyle birsey var.

Evet. Turkcelestirirsin.

Avrasya garantisi konusunda birsey diyemem. Almanya'ya mi yollarsiniz yada Turkiye'de ki herhangibir servis sizin icin tamir/degisim islemini yapar mi bilemem. O konuyu Sony'i arayip sormak en dogrusu olacaktir.

Oyunlarin bolge kilidi falan kalkti. O PS3/X360 zamaninda olan bir sacmalikti. Ve oyun gelistiri ile konsol ureticileri kaldirdi.

Ama soyle bir sorun var. Mesela benim kutulu oyunum 2. Bolge. Yani Avrasya. Ama PSN hesabimi ben Amerika olarak actim. O Amerika hesabimda, kutulu oyunum icin DLC alirsam sorun cikiyor.

Boyle birsey var.
Tesekkurler. PSN hesabim nerenin ise oyunlar o dilde mi oluyor? Birde Turkcelestirme nasil yapiliyor? Ayarlardan seciliyor mu yoksa bilen biri veya yetkili servis mi hallediyor?

Sagolun. Turkceyi cihaz ilk acildiginda falan mi sececegim? Ve PSN hesabim TR. Oyunlar Turkce olacak, degil mi?

Konsol alacağınız ülkenin dil seçeceği ile açılır fakat ayarlardan kolay şekilde istediğiniz dile çevirirsiniz. TR ya da Avrupa hesabından alacağınız dijital oyunun Türkçe dublaj, altyazı seçeneği varsa oynarsınız. Kutulu oyunlarda 2 Bölge alacaksınız. Bölge ALL olursa Türkçe destekli oyunları Türkçe yapamazsınız. 1,3 Bölgelerde ise DLC’ler çalışmaz.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı