Tesekkurler. PSN hesabim nerenin ise oyunlar o dilde mi oluyor? Birde Turkcelestirme nasil yapiliyor? Ayarlardan seciliyor mu yoksa bilen biri veya yetkili servis mi hallediyor?Evet. Turkcelestirirsin.
Avrasya garantisi konusunda birsey diyemem. Almanya'ya mi yollarsiniz yada Turkiye'de ki herhangibir servis sizin icin tamir/degisim islemini yapar mi bilemem. O konuyu Sony'i arayip sormak en dogrusu olacaktir.
Oyunlarin bolge kilidi falan kalkti. O PS3/X360 zamaninda olan bir sacmalikti. Ve oyun gelistiri ile konsol ureticileri kaldirdi.
Ama soyle bir sorun var. Mesela benim kutulu oyunum 2. Bolge. Yani Avrasya. Ama PSN hesabimi ben Amerika olarak actim. O Amerika hesabimda, kutulu oyunum icin DLC alirsam sorun cikiyor.
Boyle birsey var.
Sagolun. Turkceyi cihaz ilk acildiginda falan mi sececegim? Ve PSN hesabim TR. Oyunlar Turkce olacak, degil mi?Bende yurtdışından aldım. Sanırım garanti 2 ya da 3 sene değil 1 sene geçerli oluyor. Konsolu istediğin dilde yapabilirsin. Türkçe altyazı, dublaj için 2 bölge oyunlar almalısın.
Sagolun. Turkceyi cihaz ilk acildiginda falan mi sececegim? Ve PSN hesabim TR. Oyunlar Turkce olacak, degil mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.