Eray2a Kilopat Katılım 3 Haziran 2017 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2020 #1 Almanya'da akrabam var, kendi PS4'ünü bana verecek kargolatırsak ne olur? Gümrük vergisi kaç para çıkar? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Nisan 2020
Almanya'da akrabam var, kendi PS4'ünü bana verecek kargolatırsak ne olur? Gümrük vergisi kaç para çıkar?
stubbornplayer Decapat Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2020 #2 Biriyle gönderse daha iyi olur. Birde şu ara mümkün olmadığı için vericem demiş olabilir Ben de kendi PS4'ümü arkadaşıma verdim bir ay oynasın diye
Biriyle gönderse daha iyi olur. Birde şu ara mümkün olmadığı için vericem demiş olabilir Ben de kendi PS4'ümü arkadaşıma verdim bir ay oynasın diye
3 340407 Hectopat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 257 15 Aralık 2020 #3 stubbornplayer dedi: Biriyle gönderse daha iyi olur. Bir de şu ara mümkün olmadığı için vereceğim demiş olabilir ben de kendi PS4'ümü arkadaşıma verdim bir ay oynasın diye Genişletmek için tıkla... Vergi öder miyiz oradan aldıktan sonra biri geçirirken bir süre kullanılacak tabii.
stubbornplayer dedi: Biriyle gönderse daha iyi olur. Bir de şu ara mümkün olmadığı için vereceğim demiş olabilir ben de kendi PS4'ümü arkadaşıma verdim bir ay oynasın diye Genişletmek için tıkla... Vergi öder miyiz oradan aldıktan sonra biri geçirirken bir süre kullanılacak tabii.