Almanya'dan PS5 alma

425806

Hectopat
Merhaba, akrabama 4900 TL biriktirip PS5 aldıracağım. O da Türkiye'ye getirecek. Sıkıntı olur mu?

Kutudan falan çıkartıp orijinalliğini bozmasına gerek yok ürünün. Kutusuyla elini kolunu sallayarak getirebilir. Kimse bir şey diyemez. Çok merak eden olursa kendi ürünüm oynamak için getirdim der.

Kutudan falan çıkartıp orijinalliğini bozmasına gerek yok ürünün. Kutusuyla elini kolunu sallayarak getirebilir. Kimse bir şey diyemez. Çok merak eden olursa kendi ürünüm oynamak için getirdim der.

Derler. Başına gelen insanlar var. Güvenlik sorun çıkartırsa fatura gösterip eski olduğunu kanıtlaman lazım yoksa vergi isterler(bundan emin değilim) geçirmezler gümrükten.

Eğer kutudan çıkarıp bir poşete falan koyarsa sorun olmaz kişisel eşya diye geçeceği için. Ben 2,5 yıl önce PS4 getirtmiştim, akrabamın öyle yapması gerekmişti gümrükten vergisiz geçirebilmek için. Aynısını PS5 ile de yapmayı düşünüyorum.

Yönetmelikte kutu ile ilgili bir kısıtlama yok, EK-9 yolcu muafiyetleri yazıp internetten bakabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…