@upson911 Ülkeden ülkeye değişiyor. İndirim kovalamanız lazım. Ben geçen sene PS5 Slim'i Hollanda'dan 16 bin liraya aldım. Bazı Avm'lerde ve Outlet merkezlerinde indirimde olabiliyor.
@Birisiokadar Bence güzel fiyat. Tax freeyi kolay yapıp yapamayacağını da araştır. Ben haziranda Hollanda'ya gidip döndüm. Ordan belgelerimi aldım ve onları Slovakya'ya postalamam gerektiğini söylediler. Ancak Ptt tax freeden alayacağım ücretin neredeyse yarısını talep ediyor. Bende yapmaktan vazgeçtim.
Kutusunu açmadığınız sürece gider muhtemelen. Lakin dediiğim gibi elimizdeki(elinizdeki) tr cihazını satıp yurt dışını kullanmak nispeten daha mantıklı.
@Birisiokadar Orası artık senin satış becerilerine kalmış. Çok fazla detay vermeden pazarlayabilirsin. Hangi bilgiyi vermeyeceğini anlamışsındır umarım.
@Öyledolaşanbirisiyim Hocam üni tercihi yaptım açıklanmasını bekliyorum. Öğrenciyim ve maddiyatımı da tahmin edersiniz. Elimdeki cihaz daha iyi olsundan ziyade para kazanabilir miyim diye bakıyorum açıkcası.
@Öyledolaşanbirisiyim Hocam üni tercihi yaptım açıklanmasını bekliyorum. Öğrenciyim ve maddiyatımı da tahmin edersiniz. Elimdeki cihaz daha iyi olsundan ziyade para kazanabilir miyim diye bakıyorum açıkcası.
@Öyledolaşanbirisiyim Kutuyla getirebilmek de önemli. Bazen gümrükte sıkıntı çıkarabiliyorlar. Hele Almanlar bu konuda çok sıkıntılılar. Ben şahsen riske girmeyip kullanacağımdan kaynaklı kutusuz valizde getirtmiştim.