Öyledolaşanbirisiyim Picopat Katılım 6 Temmuz 2025 Mesajlar 304 18 Ağustos 2025 #21 Herolynx53 dedi: @Öyledolaşanbirisiyim Kutuyla getirebilmek de önemli. Bazen gümrükte sıkıntı çıkarabiliyorlar. Hele Almanlar bu konuda çok sıkıntılılar. Ben şahsen riske girmeyip kullanacağımdan kaynaklı kutusuz valizde getirtmiştim. Genişletmek için tıkla... Kutuya niye sıkıntı çıkarıyorlar ya?
Herolynx53 dedi: @Öyledolaşanbirisiyim Kutuyla getirebilmek de önemli. Bazen gümrükte sıkıntı çıkarabiliyorlar. Hele Almanlar bu konuda çok sıkıntılılar. Ben şahsen riske girmeyip kullanacağımdan kaynaklı kutusuz valizde getirtmiştim. Genişletmek için tıkla... Kutuya niye sıkıntı çıkarıyorlar ya?
Herolynx53 Decipat Katılım 3 Ekim 2024 Mesajlar 1.045 Çözümler 3 Yer Bayou La Batre, Alabama Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2025 #22 @Öyledolaşanbirisiyim Bende anlam veremiyorum. Sen Türk olduğun için her şeye sıkıntı çıkarabiliyorlar.
@Öyledolaşanbirisiyim Bende anlam veremiyorum. Sen Türk olduğun için her şeye sıkıntı çıkarabiliyorlar.
Öyledolaşanbirisiyim Picopat Katılım 6 Temmuz 2025 Mesajlar 304 18 Ağustos 2025 #23 Herolynx53 dedi: @Öyledolaşanbirisiyim Bende anlam veremiyorum. Sen Türk olduğun için her şeye sıkıntı çıkarabiliyorlar. Genişletmek için tıkla... Bize göre suriyeliler neyse onlara da Türkler o işte maalesef. Koca ırkın geldiği hale bak.
Herolynx53 dedi: @Öyledolaşanbirisiyim Bende anlam veremiyorum. Sen Türk olduğun için her şeye sıkıntı çıkarabiliyorlar. Genişletmek için tıkla... Bize göre suriyeliler neyse onlara da Türkler o işte maalesef. Koca ırkın geldiği hale bak.
Herolynx53 Decipat Katılım 3 Ekim 2024 Mesajlar 1.045 Çözümler 3 Yer Bayou La Batre, Alabama Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2025 #24 @Öyledolaşanbirisiyim Yani maalesef Avrupa'nın her yerinde böyle durum.