Almanya'dan PS5 getirilebilir mi?

Otrivine

Hectopat
Yer
Aydın
Daha fazla  
Meslek
Gemi Operasyon Uzmanı
Yakın zamanda yurt dışından PS5 getirten var mı? Oradan gelirken kutusundan çıkarıp yanına 1 tane alsa el bagajında sorgusuz sualsiz getirebiliyor mu? Yoksa takılma falan durumu var mı?

Getirebilirsin bence benim akrabalar getirip götürüyordu birşeyde olmuyordu.

1 kutuyla 1 tane de açık şekilde getirebilirsin, vergi iadesi almayı da unutma

1 kutuyla 1 tane de açık şekilde getirebilirsin, vergi iadesi almayı da unutma.

Almanya'da yaşayan arkadaşım Amazon'dan Online satın alacaklardı. Vergi iadesi nasıl yapılıyor bilginiz var mı?

Havaalanlarından alınabiliyor ama internetten araştırmanı öneririm yine de

Yakın zamanda yurt dışından PS5 getirten var mı? Oradan gelirken kutusundan çıkarıp yanına 1 tane alsa el bagajında sorgusuz sualsiz getirebiliyor mu? Yoksa takılma falan durumu var mı?

Ben getirdim ve bir sorun olmuyor.
Lakin uçağa binmeden biletinizi ve valizinizi verdiğiniz yere konsolu gösterin.
Bu sayede cihazı elinizde götürebilirsiniz.

Hocam 1 aydan biraz fazla bir süre önce Almanya'dan yanımda getirdim, kutusunu falan da açmadım, sorun çıkartırlarsa açarım diye düşünmüştüm, bavulun içinde paşa paşa geldi cihaz. Ne soran oldu ne eden oldu, dümdüz geçtim geldim, evde kurulumunu yapıp oynamaya başladım. Bir şey olmaz ama illa garantiye alayım diyorsanız en azından kutusunu açın, jelatinleri falan sökülü olsun en fazla.

PS5 bilmemde arkadaşım dubaiden Xbox getirdi 10 gün önce falan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…