umut. kaan Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 246 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2022 #1 Yakın zamanda Almanya'dan halamlar Series S getirecekler bir sorun olur mu ekstra vergi falan Amazon'dan alacaklar getirmek mümkün mü?
Yakın zamanda Almanya'dan halamlar Series S getirecekler bir sorun olur mu ekstra vergi falan Amazon'dan alacaklar getirmek mümkün mü?
Yiğit Efe55 Hectopat Katılım 1 Mayıs 2020 Mesajlar 339 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2022 #2 İlk okuduğumda Mercedes Araba olan S'i ima ediyorsun sandım. Yok olmaz. Kendi eşyaları gibi getirebilirler.
İlk okuduğumda Mercedes Araba olan S'i ima ediyorsun sandım. Yok olmaz. Kendi eşyaları gibi getirebilirler.
DarKSaGaa Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2016 Mesajlar 5.994 Makaleler 21 Çözümler 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Haziran 2022 #3 Kendiyle beraber getirirse vergi falan vermez.
umut. kaan Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 246 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2022 #4 DarKSaGaa dedi: Kendiyle beraber getirirse vergi falan vermez. Genişletmek için tıkla... Kendiyle getirecek.
DarKSaGaa dedi: Kendiyle beraber getirirse vergi falan vermez. Genişletmek için tıkla... Kendiyle getirecek.
DarKSaGaa Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2016 Mesajlar 5.994 Makaleler 21 Çözümler 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Haziran 2022 #5 umut. kaan dedi: Kendiyle getirecek. Genişletmek için tıkla... Sıkıntısız getirebilir o zaman.
Zettabyte Hectopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 720 Yer sancaktepe Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2022 #6 DarKSaGaa dedi: Sıkıntısız getirebilir o zaman. Genişletmek için tıkla... Sıkınrısız derken sıfır kutusunda getiremezler kendilerinin olduğuna ve kullanılmış olduğuna ikna olmaları lazım. Yoksa vergilendirilmesi lazım.
DarKSaGaa dedi: Sıkıntısız getirebilir o zaman. Genişletmek için tıkla... Sıkınrısız derken sıfır kutusunda getiremezler kendilerinin olduğuna ve kullanılmış olduğuna ikna olmaları lazım. Yoksa vergilendirilmesi lazım.
Ella Freya Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Haziran 2016 Mesajlar 9.256 Makaleler 15 Çözümler 18 2 Haziran 2022 #7 Bandrol olursa sorun olur.
DarKSaGaa Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2016 Mesajlar 5.994 Makaleler 21 Çözümler 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Haziran 2022 #8 Zettabyte dedi: Sıkınrısız derken sıfır kutusunda getiremezler kendilerinin olduğuna ve kullanılmış olduğuna ikna olmaları lazım. Yoksa vergilendirilmesi lazım. Genişletmek için tıkla... Gerek olduğunu düşünmüyorum bandrolü sökseler yeterli.
Zettabyte dedi: Sıkınrısız derken sıfır kutusunda getiremezler kendilerinin olduğuna ve kullanılmış olduğuna ikna olmaları lazım. Yoksa vergilendirilmesi lazım. Genişletmek için tıkla... Gerek olduğunu düşünmüyorum bandrolü sökseler yeterli.
Ella Freya Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Haziran 2016 Mesajlar 9.256 Makaleler 15 Çözümler 18 2 Haziran 2022 #9 Babam Avrupa-Türkiye tır şöförü, eğer kutusuyla gelirse sorun yaratabilirler çıplak halde benim deyip getirirse memur bir şey diyemez.
Babam Avrupa-Türkiye tır şöförü, eğer kutusuyla gelirse sorun yaratabilirler çıplak halde benim deyip getirirse memur bir şey diyemez.
K kravuzen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ocak 2020 Mesajlar 1.045 3 Haziran 2022 #10 Zettabyte dedi: Sıkınrısız derken sıfır kutusunda getiremezler kendilerinin olduğuna ve kullanılmış olduğuna ikna olmaları lazım. Yoksa vergilendirilmesi lazım. Genişletmek için tıkla... T.C. Ticaret Bakanlığı T.C. Ticaret Bakanlığı ticaret.gov.tr Bir adet konsol kutusunda da olsa açık da olsa yolcu beraberinde olarak muaf sayılıyor zaten. Birçok kez getirdim ben. 430 Eurodan düşük fiyatlı bir ürün zaten sıfır olarak da "hediyelik" statüsünde getirilebilir. Son düzenleme: 3 Haziran 2022
Zettabyte dedi: Sıkınrısız derken sıfır kutusunda getiremezler kendilerinin olduğuna ve kullanılmış olduğuna ikna olmaları lazım. Yoksa vergilendirilmesi lazım. Genişletmek için tıkla... T.C. Ticaret Bakanlığı T.C. Ticaret Bakanlığı ticaret.gov.tr Bir adet konsol kutusunda da olsa açık da olsa yolcu beraberinde olarak muaf sayılıyor zaten. Birçok kez getirdim ben. 430 Eurodan düşük fiyatlı bir ürün zaten sıfır olarak da "hediyelik" statüsünde getirilebilir.