Zaten kadın her gelişinde şu ünlü çukulatalardan getiriyor bir koli bende dayanamayıp halama koskoca Almanya da başka bir şey mi yok dedim kadın ne istiyon diye sordu bende düşünmem lazım dedim galiba İpad istemeyi düşünüyorum bu arada o çukulatalarda baya kaliteli içinde bol fındık fıstık var .
Şaraplar, çikolatalar çok ucuz orda. Mesela ben 10 kilo çikolata aldım babam için de iki şişe şarap. Şaraplar 20 Euro tuttu Türkiye'de düşünmek bile istemiyorum Elektronik alışveriş yapabilirsin. Bence Cyberport'tan getirt Satürn çok kazık. Mesela MSI GTX 970 Almanya'da 1150Tl bizde 1300-1400 TL. Bence Almanya'dan İsviçre çikolatası aldırt çünkü Alman çikolatalarının Türkiyedekilerden farkı yok.
İnternetten baktım İpad Air 2 hoşuma gitti büyük ihtimalle bunu isterim yalnız çok masrafa girmesinler bu tablet Almanya da kaç Euro dur 300-400 Euro var mıdır?
Bu üç sitede arama çubuğuna yazarsan bulursun. Dediğim gibi Cyberport en ucuzu ve ondaki fiyat Türkiye'den daha pahalı. Kaç GB olduğuna göre fiyatı değişiyor. Meslea 16GB 430 Euro civarı 64GB 530 Euro civarı.