Almanya'dan sizce ne getirtmeliyim?

Zaten kadın her gelişinde şu ünlü çukulatalardan getiriyor bir koli bende dayanamayıp halama koskoca Almanya da başka bir şey mi yok dedim kadın ne istiyon diye sordu bende düşünmem lazım dedim galiba İpad istemeyi düşünüyorum bu arada o çukulatalarda baya kaliteli içinde bol fındık fıstık var .

Dayım zamanında İngiltere'den PS3 aldıktan sonra bana göndermişti. Ben senin yerinde olsaydım telefon isterdim.

Şaraplar, çikolatalar çok ucuz orda. Mesela ben 10 kilo çikolata aldım babam için de iki şişe şarap. Şaraplar 20 Euro tuttu Türkiye'de düşünmek bile istemiyorum Elektronik alışveriş yapabilirsin. Bence Cyberport'tan getirt Satürn çok kazık. Mesela MSI GTX 970 Almanya'da 1150Tl bizde 1300-1400 TL. Bence Almanya'dan İsviçre çikolatası aldırt çünkü Alman çikolatalarının Türkiyedekilerden farkı yok.

İnternetten baktım İpad Air 2 hoşuma gitti büyük ihtimalle bunu isterim yalnız çok masrafa girmesinler bu tablet Almanya da kaç Euro dur 300-400 Euro var mıdır?

Ben olsam Raspberry Pi 2 alırdım Ne ile ilgilendiğinizi yazarsanız yardımcı olabiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…