F Fasama Kilopat Katılım 24 Aralık 2016 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2017 #1 Almanya'dan benim yerime bir akrabam telefon getirebilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Haziran 2017
ÖMER ÖLMEZ Hectopat Katılım 5 Mayıs 2017 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2017 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu videoyu izlersen zaten cevabını bulursun.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu videoyu izlersen zaten cevabını bulursun.
Neşeli Enginar Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 3.483 Makaleler 23 Çözümler 6 13 Haziran 2017 #3 Ayrica Türkiye'de pasaport ile actirman gerekir. Her Türkiye'ye telefon getirdigimde 30 TL'ye telefonu Türkiye icin aktive ediyorum pasaportumla...
Ayrica Türkiye'de pasaport ile actirman gerekir. Her Türkiye'ye telefon getirdigimde 30 TL'ye telefonu Türkiye icin aktive ediyorum pasaportumla...
My Man! Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 29 Mart 2015 Mesajlar 3.070 Makaleler 11 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2017 #4 Neşeli Enginar dedi: Ayrica Türkiye'de pasaport ile actirman gerekir. Her Türkiye'ye telefon getirdigimde 30 TL'ye telefonu Türkiye icin aktive ediyorum pasaportumla... Genişletmek için tıkla... Sadece 30lira veriyorsun ve kullanıma açılıyor mu? Ben daha çok sanıyordum. Yine iyi imiş hocam.
Neşeli Enginar dedi: Ayrica Türkiye'de pasaport ile actirman gerekir. Her Türkiye'ye telefon getirdigimde 30 TL'ye telefonu Türkiye icin aktive ediyorum pasaportumla... Genişletmek için tıkla... Sadece 30lira veriyorsun ve kullanıma açılıyor mu? Ben daha çok sanıyordum. Yine iyi imiş hocam.
Selim C. Kilopat Katılım 23 Ocak 2016 Mesajlar 945 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Uzaklarda... Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2017 #5 Neşeli Enginar dedi: Ayrica Türkiye'de pasaport ile actirman gerekir. Her Türkiye'ye telefon getirdigimde 30 TL'ye telefonu Türkiye icin aktive ediyorum pasaportumla... Genişletmek için tıkla... O işlem kapanmış hatlarda da mümkün mü hocam? Benimki çift hat ve her iki hat da kapalı konumda. Açtırmak mümkün mü, bilginiz var mı?
Neşeli Enginar dedi: Ayrica Türkiye'de pasaport ile actirman gerekir. Her Türkiye'ye telefon getirdigimde 30 TL'ye telefonu Türkiye icin aktive ediyorum pasaportumla... Genişletmek için tıkla... O işlem kapanmış hatlarda da mümkün mü hocam? Benimki çift hat ve her iki hat da kapalı konumda. Açtırmak mümkün mü, bilginiz var mı?
F Fasama Kilopat Katılım 24 Aralık 2016 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2017 #6 Beyler burdan fiyatlara bakabileceğim bir site var mı?
Neşeli Enginar Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 3.483 Makaleler 23 Çözümler 6 14 Haziran 2017 #7 My Man! dedi: Sadece 30lira veriyorsun ve kullanıma açılıyor mu? Ben daha çok sanıyordum. Yine iyi imiş hocam. Genişletmek için tıkla... 30 TL sinirsiz mi bilemiyecegim... Ben hemen hemen her sene Telefon degistirdigim ve Türkiyeye'ye telefon hediye ya da siparis getirdigim icin Türkiye'de her sene actiriyorum. Actirmadan 2 ya da 3 hafta kullanabilirsin, artik sansina. Selim C. dedi: O işlem kapanmış hatlarda da mümkün mü hocam? Benimki çift hat ve her iki hat da kapalı konumda. Açtırmak mümkün mü, bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Hatti degil telefonu actiriyorsun IMEI numarasini falan aliyorlar.
My Man! dedi: Sadece 30lira veriyorsun ve kullanıma açılıyor mu? Ben daha çok sanıyordum. Yine iyi imiş hocam. Genişletmek için tıkla... 30 TL sinirsiz mi bilemiyecegim... Ben hemen hemen her sene Telefon degistirdigim ve Türkiyeye'ye telefon hediye ya da siparis getirdigim icin Türkiye'de her sene actiriyorum. Actirmadan 2 ya da 3 hafta kullanabilirsin, artik sansina. Selim C. dedi: O işlem kapanmış hatlarda da mümkün mü hocam? Benimki çift hat ve her iki hat da kapalı konumda. Açtırmak mümkün mü, bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Hatti degil telefonu actiriyorsun IMEI numarasini falan aliyorlar.