maraushi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 4.774 Makaleler 19 Çözümler 28 24 Nisan 2024 #11 Papara'da ilk transfer ücretsiz diğerleri 1 euro, eğer çifte vatandaşlığı varsa hesap açıp atabilir.
Asiruhhhhh Decapat Katılım 18 Şubat 2023 Mesajlar 200 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2024 #12 modexl35 dedi: Wise falan çok komisyon alıyordu, şu an yüzdelere hakim değilim. En ucuz şekilde Binance'den halledin bence, hem de anında geçiyor para. Genişletmek için tıkla... Resimde eklediğim kartı kabul ediyor mu peki Binance bilginiz var mı? maraushi dedi: Papara'da ilk transfer ücretsiz diğerleri 1 euro, eğer çifte vatandaşlığı varsa hesap açıp atabilir. Genişletmek için tıkla... Almanya'dan Papara açabiliyiro mu?
modexl35 dedi: Wise falan çok komisyon alıyordu, şu an yüzdelere hakim değilim. En ucuz şekilde Binance'den halledin bence, hem de anında geçiyor para. Genişletmek için tıkla... Resimde eklediğim kartı kabul ediyor mu peki Binance bilginiz var mı? maraushi dedi: Papara'da ilk transfer ücretsiz diğerleri 1 euro, eğer çifte vatandaşlığı varsa hesap açıp atabilir. Genişletmek için tıkla... Almanya'dan Papara açabiliyiro mu?
mhmtkcbs Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 1.562 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2024 #13 Asiruhhhhh dedi: Resimde eklediğim kartı kabul ediyor mu peki Binance bilginiz var mı? Almanya'dan Papara açabiliyiro mu? Genişletmek için tıkla... Papara Kartı çıkarması için Türkiyede yaşaması gerek. Resimdeki kredi kartı mı banka kartı mı?
Asiruhhhhh dedi: Resimde eklediğim kartı kabul ediyor mu peki Binance bilginiz var mı? Almanya'dan Papara açabiliyiro mu? Genişletmek için tıkla... Papara Kartı çıkarması için Türkiyede yaşaması gerek. Resimdeki kredi kartı mı banka kartı mı?
Asiruhhhhh Decapat Katılım 18 Şubat 2023 Mesajlar 200 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2024 #14 mhmtkcbs dedi: Papara kartı çıkarması için Türkiye'de yaşaması gerek. Resimdeki kredi kartı mı banka kartı mı? Genişletmek için tıkla... Bana banka kartı dedi ondan atamıyormuş sanırım siteler hata veriyor diyor Visa veya Master değil diye.
mhmtkcbs dedi: Papara kartı çıkarması için Türkiye'de yaşaması gerek. Resimdeki kredi kartı mı banka kartı mı? Genişletmek için tıkla... Bana banka kartı dedi ondan atamıyormuş sanırım siteler hata veriyor diyor Visa veya Master değil diye.
mhmtkcbs Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 1.562 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2024 #15 Asiruhhhhh dedi: Bana banka kartı dedi ondan atamıyormuş sanırım siteler hata veriyor diyor Visa veya Master değil diye. Genişletmek için tıkla... Visa veya Mastercard değilse ne o zaman?
Asiruhhhhh dedi: Bana banka kartı dedi ondan atamıyormuş sanırım siteler hata veriyor diyor Visa veya Master değil diye. Genişletmek için tıkla... Visa veya Mastercard değilse ne o zaman?
Asiruhhhhh Decapat Katılım 18 Şubat 2023 Mesajlar 200 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2024 #16 mhmtkcbs dedi: Visa veya Mastercard değilse ne o zaman? Genişletmek için tıkla... vallaha knkm bilsem bende sormam
mhmtkcbs dedi: Visa veya Mastercard değilse ne o zaman? Genişletmek için tıkla... vallaha knkm bilsem bende sormam
mhmtkcbs Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 1.562 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2024 #17 Asiruhhhhh dedi: vallaha knkm bilsem bende sormam Genişletmek için tıkla... Fotoğraf atamıyor mu?
Asiruhhhhh Decapat Katılım 18 Şubat 2023 Mesajlar 200 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2024 #18 mhmtkcbs dedi: Fotoğraf atamıyor mu? Genişletmek için tıkla... Kartın mı? kart bu dedi isterim kendinden.
mhmtkcbs dedi: Fotoğraf atamıyor mu? Genişletmek için tıkla... Kartın mı? kart bu dedi isterim kendinden.
mhmtkcbs Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 1.562 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2024 #19 Asiruhhhhh dedi: Kartın mı? kart bu dedi isterim kendinden. Genişletmek için tıkla... Visa veya Mastercard değil diyorsunuz ya ne zaman işte fotoğraf atsın. Ayrıca internette, attığınız kartla ilgili bir banka bulamadım.
Asiruhhhhh dedi: Kartın mı? kart bu dedi isterim kendinden. Genişletmek için tıkla... Visa veya Mastercard değil diyorsunuz ya ne zaman işte fotoğraf atsın. Ayrıca internette, attığınız kartla ilgili bir banka bulamadım.
sugoma Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 814 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2024 #20 Binance'den coin olarak çekin hem işlem ücreti de çok kesmiyor.