Almanya'ya gezi vizesi nasıl çıkartılır?

Soyluu25

Decapat
Daha fazla  
Merhaba 18 yaşında bir bireyim Almanya'ya gezi ve arkadaşımla buluşmak için gitmek istiyorum, bu yaşıma kadar ne vize ne pasaportoum oldu o süreçleri biliyorum, vize zor diyorlar onun için nasıl kolaylaştırabilirim? Ayrıyeten önemli olabilir o yüzden bunları da eklemek istiyorum.

- Dedem 3 ayda bir Almanya'ya gidiyor ama oturumu yok o beni gezi amaçlı götürebiliyor mu?

- Arkadaşımın herhangi bir yakınlık derecesi yok onun ailesi beni alabilir mi? Almanya'ya.

Yani süreçleri anlatıp bu sorduğum soruları cevaplayıp bilgilendirirseniz sevinirim.

Arkadaşının ailesi sana davetiye yollayabilir en kolay o şekilde gidersin. Arkadaşının ailesinin hesabında en az 30.000 Euro olması gerekiyor ve evlerinde misafirlerin konaklayabileceği oda olması gerekiyor. Almanya bu tür konularda çok titiz. Eğer bu şartlar karşılanıyorsa gerisini halledersin. Ha son olarak bu davetiyenin maksimum 3 ay gibi bir süre geçerli olacağını da belirteyim.

Arkadaşının ailesi sana davetiye yollayabilir en kolay o şekilde gidersin. Arkadaşının ailesinin hesabında en az 30.000 Euro olması gerekiyor ve evlerinde misafirlerin konaklayabileceği oda olması gerekiyor. Almanya bu tür konularda çok titiz. Eğer bu şartlar karşılanıyorsa gerisini halledersin. Ha son olarak bu davetiyenin maksimum 3 ay gibi bir süre geçerli olacağını da belirteyim.
Peki davetiye olmazsa nasıl olur turist vizesi falan var mı

Technopat Haberler

Geri
Yukarı