Merhaba Türkiye'de değil de Almanya'da yaşamak çalışmak ve iş bulmak istiyorum. Hayatımın geri kalanını orada geçirmeyi düşünüyorum. Vize oturum gibi şeyler çok zor mu? Ne kadar miktar bir para lazım giderken; vize işlemlerinde, evrak işlemlerinde?
Mesleğin var mı? Eğer yoksa Avrupa'yı tamamen unut vizenede ret gelir ℅98 ihtimalle. Geriye kalan tek seçenek kaçak yollarla gitmek oluyor o da ℅70 ret yeme oranlı.
Şengen alıp iltica et bu kadar. Yıllardır legal gideyim diye uğraşıyorum ama sürekli red geliyor harcadığım paranın haddi hesabı yok, kaçak gitmeye karar verdim.
Mesleğin var mı? Eğer yoksa Avrupa'yı tamamen unut vizenede ret gelir ℅98 ihtimalle. Geriye kalan tek seçenek kaçak yollarla gitmek oluyor o da ℅70 ret yeme oranlı.
Reis 16 yaşındayım bi mesleğim yok ama eğerki böyle 1-2milyon para lazımsa bu tür şeyler gerekse önceden ayarlanabilir 18 e kadar ve o kadar abartı zorlukta olduğunu düşünmüyorum açıkçası
Mühendis birisi zaten gitmek istediği ülkede iş daveti almışsa her şey şirket tarafından karşılanıyor yani vize alması falan uğraşması gerekmiyor. Yurt dışına gitmek isteyenlerin ℅70'i ellerinde bir mesleği olmayan tabiri caizse vasıfsız insanlar olduğu için birçok işlemle uğraşıyor.