Polonya immigrant kabul etmiyor resmen. Adamlar aşırı ırkçı yalnız. Yani orada legal de gitsek illegal de gitsek immigranttan farkımız olmayacak gibi ama yine siz daha iyi bilirsiniz. Biraz paradan kasıt mesela hangi programlar mevcut. Japonya için dil okuluna baktım donumuza varana kadar istiyorlar. Fiyatı yanlış hatırlamıyorsam senelik 1 milyon yen civarında bir para yapıyordu belki daha fazladır. Yani şu an motorumu satsam 220 bin TL civarında bir param var. Vergi borcum var burada onu ödeyecektim de 30 bin TL kadar ödememe kararı aldım en son 10 milyon kişinin vergi borcunun miktarını öğrenince
eğer gerçekten dediğiniz şekilde bir imkan ve fırsat var ise bunu kullanmak isterim ilkbahara kadar biraz çalışır ondan sonra giderim.
Yani şu beter işi söylemeyeceğim ama yine de söylemekte fayda var; hiç yoktan kuryelik yapar burada dişini sıkar kışın daha sonra bahar da gelir yaz da gelir sonbahara kalmadan da gider.
500 bin TL'yi kuryelik yaparak 1 senede biriktirebilirsin. Ama benim gibi temelin olması lazım yoksa her kavşakta kaza yaparsın
6 senede 7 kaza var resmiyette bunların hepsi 3 senede oldu.