Almanya'ya gitmek kolay mı?

Sağlık sektörü eğitim için aşırı pahalı Avrupa'da maalesef hangi ülkeye bakarsanız aynı şeyi görürsünüz. Ya başka bölüme yöneleceksiniz ya da bütçeyi ona göre ayarlayacaksınız siz bilirsiniz. Ben IT okuyorum. O yüzden masraflar benim için anlattığım gibi.

O zaman bizim durum vahim. En az 30k euro olması lazım hem okuyup hem adam akıllı geçinebilmek için neyse biz burda okuyalım. Sağolun hocam.

@Beck peki work and travel için ne düşünüyorsunuz? Şu an trumpla ilgili olan olayları biliyorsunuz zaten.

Son düzenleme:

Lise mezunuyum hocam yasim 19 nasıl isledigini kiaca anlatir misiniz? Universiteye falan mı gidiyoruz?

Yesil varsa dusunmek icin zamanin var demektir, saçma sapan uniymis cart curt para tuzagi rahatça ilticanizi halledebiliyorsunuz.

Bana kalirsa iltica etmek istemiyoum ama gitmek istiyorum diyenler icn en iyi yol Portekiz D7 vizesi, ama 2M TL civari para gerektiriyor.

Daha once Kanada'ya basvurdum reddedildim, EU Youth programindan bile red verdiler. Simdide sengeni deniyorum umarim cikarsa artik memleket Avrupa.

Şunu da unutmamak gerekiyor ilticadan red yiyebilirsiniz. Ben olsam iltica surecinin en uzun oldugu ulkeye iltica ederdim, en kotu ihtimalle 4-5 yil Avrupa'da yasamis olurdum. Ayrica 4-5 yil icerisinde evlenecek birisini bulursaniz bingo.

2025 itibarıyla en iyi iltica ulkesi İspanya ve İtalya'dir. Cok uzun suruyor islemler, islem surdugu boyunca orada kalabilirsiniz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…