Çözüldü Almanya'ya günübirlik gitmek mümkün mü?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Mel7h

Hectopat
Reşit değilim. Simulasyon yarışcısıyım. Ekim'de turnuvam var. Yurt dışından Fanatec aldım ancak Fanatec Türkiye'ye ürün göndermiyor arkadaşımın evine sipariş verdim. Gidip alacağım bordo pasaportum var. Sabah gidip ürünleri alıp akşam döneceğim. Vize işini nasıl yapabilirim? Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Çözüm
Türkiye'de vize işlerine iData firması bakıyor. Oradan randevu alman ve gerekli belgeleri toplaman gerekli. Süreç zaman alıyor. Reşit olmadığın için yapman gereken ayrı prosedürleri bilmiyorum. Vize ücreti de ödemen gerekli. Vizen olduktan sonra ise; evet sabah gidip akşam dönebilirsin. iData resmi firmadır Almanya için.
Türkiye'de vize işlerine iData firması bakıyor. Oradan randevu alman ve gerekli belgeleri toplaman gerekli. Süreç zaman alıyor. Reşit olmadığın için yapman gereken ayrı prosedürleri bilmiyorum. Vize ücreti de ödemen gerekli. Vizen olduktan sonra ise; evet sabah gidip akşam dönebilirsin. iData resmi firmadır Almanya için.

Çözüm
Türkiye'de vize işlerine idata firması bakıyor. Oradan randevu alman ve gerekli belgeleri toplaman gerekli. Süreç zaman alıyor. Reşit olmadığın için yapman gereken ayrı prosedürleri bilmiyorum. Vize ücreti de ödemen gerekli. Vizen olduktan sonra ise; evet sabah gidip akşam dönebilirsin. İdata resmi firmadır Almanya için.

Hocam çok teşekkür ederim peki bu konuda bilginiz var ise her üründen tek getirme şartıyla kutusuz bir şekilde kendime oradan webcam mikrofon kulaklık tarzı şeyler satın alabilir miyim?

Alabilirsiniz. Hatta tax Free için konuşup belge almayı unutmayın. Havaalanında vergi iadesi alabilirsiniz. (Almanya'daki havaalanında ofis olur.) Sorununuz çözüldü ise belirtirseniz sevinirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı