Almanya’ya ilticada Türk rekoru

Çoğu kürt kökenli. Bunlar yüzünden bizimde vize almamız zorlaşıyor.
Öyle mi olmuş sana giren çıkan ne o adamlar Türkiyeye ait olmadıkları için gidiyor kimse sana karışmıyor dostum geçerli sebebin varsa sen de gel ama unutma senin ülken kara listede

Öyle mi olmuş sana giren çıkan ne o adamlar Türkiye'ye ait olmadıkları için gidiyor kimse sana karışmıyor dostum geçerli sebebin varsa sen de gel ama unutma senin ülken kara listede

Öylemiymiş hacı neden kara listedeyiz acaba daha 2 sene önce HDP'nin el birliği ile ülkedeki PKK'lı kesim Almanya'ya çıkarılıyordu.

Kürtlerin mi can güvenliği yok ülkede iyi değilsiniz sanırsam. Çifte standart deli gibi uygulanıyor Avrupa'da şu an ben aleviyim direkt iltica edip gidebiliyormuymuşum öylemiymiş kanka yani

Üniversite diploması her türlü şart diyorsunuz yani hocam?

@TechnOm4n hocam solcu site olduğunu biliyoruz da ülkemizin durumu da ortada. Sayısı yüksek olmasa da geçen senelere göre artış rekoru illaki vardır.
Biliyorum hocam. Ben de zaten "Tamamen yanlış" demedim, "Sayılar abartılı olabilir" dedim. İllaki artış olmuştur.
Ben elimde oldukça bu sağcı ve solcu siteleri bilmeyen vardır diye söylüyorum çünkü bazı arkadaşlar (Benim çevremde çok var ve ne kadar desem de artık kabullenmiyorlar kafaya yapıştı diye) bunu bilmiyor ve birine bağlanıyor, ondan sonra kimseyi dinlemiyorlarve onun üstüne düşünmeye başlıyorlar. Bunu olabildiğince engel olmaya çalışmak isterim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…