Exsa Decipat Katılım 24 Aralık 2022 Mesajlar 2.221 Çözümler 4 5 Şubat 2023 #11 corlulu dedi: Şu an çok zor hocam, bir tanıdığınız falan olması lazım. Genişletmek için tıkla... Var hocam Almanya da yaşanan tanıdık arkadaşlar var.
corlulu dedi: Şu an çok zor hocam, bir tanıdığınız falan olması lazım. Genişletmek için tıkla... Var hocam Almanya da yaşanan tanıdık arkadaşlar var.
4 450909 Hectopat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 4.167 Makaleler 2 Çözümler 11 5 Şubat 2023 #12 corlulu dedi: Şu an çok zor hocam, bir tanıdığınız falan olması lazım. Genişletmek için tıkla... Tanıdık da artık etki etmiyor. Akraba yoluyla almak bile zorlaştı. Orada babanız, anneniz vb. yoksa zor.
corlulu dedi: Şu an çok zor hocam, bir tanıdığınız falan olması lazım. Genişletmek için tıkla... Tanıdık da artık etki etmiyor. Akraba yoluyla almak bile zorlaştı. Orada babanız, anneniz vb. yoksa zor.
corlulu Hectopat Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 976 Çözümler 4 Yer Отгонтэнгэр Daha fazla Sistem Özellikleri Motherboard: MSI A320M-A PRO GPU: Asus RX570 CPU: AMD Ryzen 3 3200G RAM: Corsair Vengeance 8GB 3000Mhz RAM Case: Corsair iCUE 465X Cinsiyet Erkek Meslek Harbiye Nazırı 5 Şubat 2023 #13 Benim bildiğim kadarıyla belli bir miktar para gösterebilmen gerekiyor orada kalabilmek için.
Rexie Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 6.032 Makaleler 7 Çözümler 40 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2023 #14 corlulu dedi: Benim bildiğim kadarıyla belli bir miktar para gösterebilmen gerekiyor orada kalabilmek için. Genişletmek için tıkla... O dünyanın her yerinde olan bir şey. Vize için mecburi.
corlulu dedi: Benim bildiğim kadarıyla belli bir miktar para gösterebilmen gerekiyor orada kalabilmek için. Genişletmek için tıkla... O dünyanın her yerinde olan bir şey. Vize için mecburi.