2 249873 Kilopat Katılım 17 Şubat 2019 Mesajlar 5.050 Çözümler 20 23 Şubat 2023 #21 fenerbahceli49 dedi: Hocam Game Pass'i yaza doğru belki alırım şu an okulum olduğu için boşa gitmesini istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Umarım o zamana kadar zam gelmez
fenerbahceli49 dedi: Hocam Game Pass'i yaza doğru belki alırım şu an okulum olduğu için boşa gitmesini istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Umarım o zamana kadar zam gelmez
fenerbahceli49 Decapat Katılım 28 Aralık 2022 Mesajlar 798 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2023 #22 Perceival dedi: Samimi söylüyorum buna kesinlikle para verme, serinin yüz karasıdır ve halen daha aptal bugları var. Genişletmek için tıkla... Hocam çözüldü diyorlar.
Perceival dedi: Samimi söylüyorum buna kesinlikle para verme, serinin yüz karasıdır ve halen daha aptal bugları var. Genişletmek için tıkla... Hocam çözüldü diyorlar.
Berkant29 Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 2.950 Çözümler 4 23 Şubat 2023 #23 Ne kadar tutuyor hepsi.
fenerbahceli49 Decapat Katılım 28 Aralık 2022 Mesajlar 798 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2023 #24 Berkant29 dedi: Ne kadar tutuyor hepsi. Genişletmek için tıkla... Hocam tam hesaplamadım ama Tomb Raider ve AC indirimde diğerlerinde de indirimi bekleyeceğim.
Berkant29 dedi: Ne kadar tutuyor hepsi. Genişletmek için tıkla... Hocam tam hesaplamadım ama Tomb Raider ve AC indirimde diğerlerinde de indirimi bekleyeceğim.
ErxQQ Kilopat Katılım 10 Eylül 2018 Mesajlar 456 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2023 #25 Sons of The Forest bekliyorum ben bir bakın hocam arkadaşlarla oynamak için çok güzel bir oyun olacak gibi duruyor kendisi.
Sons of The Forest bekliyorum ben bir bakın hocam arkadaşlarla oynamak için çok güzel bir oyun olacak gibi duruyor kendisi.
fenerbahceli49 Decapat Katılım 28 Aralık 2022 Mesajlar 798 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2023 #26 ErxQQ dedi: Sons of The Forest bekliyorum ben bir bakın hocam arkadaşlarla oynamak için çok güzel bir oyun olacak gibi duruyor kendisi. Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaşlarımın alacağını düşünmüyorum.
ErxQQ dedi: Sons of The Forest bekliyorum ben bir bakın hocam arkadaşlarla oynamak için çok güzel bir oyun olacak gibi duruyor kendisi. Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaşlarımın alacağını düşünmüyorum.
General Skywalker Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 1.542 Çözümler 6 23 Şubat 2023 #27 Unity sürekli "ubisoft kötü" diyen npclerin saldırısına uğradı ve uğramaya da devam ediyor. Aslında çıktığı seneden beri çok yol kat etti,şu an ufak optimizasyon sıkıntıları hariç bir problemi yok bu fiyata daha iyi oyun bulamazsınız.
Unity sürekli "ubisoft kötü" diyen npclerin saldırısına uğradı ve uğramaya da devam ediyor. Aslında çıktığı seneden beri çok yol kat etti,şu an ufak optimizasyon sıkıntıları hariç bir problemi yok bu fiyata daha iyi oyun bulamazsınız.
ErxQQ Kilopat Katılım 10 Eylül 2018 Mesajlar 456 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2023 #28 fenerbahceli49 dedi: Hocam arkadaşlarımın alacağını düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Yazık oldu o zaman söylediğimi unutun hocam zaten erken erişim olarak çıkıyor güzel bir indirimde topluca alıp oynarsınız artık.
fenerbahceli49 dedi: Hocam arkadaşlarımın alacağını düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Yazık oldu o zaman söylediğimi unutun hocam zaten erken erişim olarak çıkıyor güzel bir indirimde topluca alıp oynarsınız artık.
Ritchie88 Megapat Katılım 18 Aralık 2013 Mesajlar 150 Çözümler 1 27 Şubat 2023 #29 Hepside güzel oyunlar.