Feelice Hectopat Katılım 5 Şubat 2020 Mesajlar 263 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2021 #1 Selamlar. Bir mouse alacağım ve gönül ister ki model o olsun fakat bütçe ama ona çok benzer olarak bunu buldum:US $7.03 |Aloyseed BM600 2.4GHz kablosuz fare 2400DPI ayarlanabilir RGB arkadan aydınlatmalı petek USB optik oyun fare oyuncu fareleri dizüstü PC için|Fareler| - AliExpress sizce alınır mı?
Selamlar. Bir mouse alacağım ve gönül ister ki model o olsun fakat bütçe ama ona çok benzer olarak bunu buldum:US $7.03 |Aloyseed BM600 2.4GHz kablosuz fare 2400DPI ayarlanabilir RGB arkadan aydınlatmalı petek USB optik oyun fare oyuncu fareleri dizüstü PC için|Fareler| - AliExpress sizce alınır mı?
AirJET Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Mayıs 2016 Mesajlar 5.343 Çözümler 7 7 Mart 2021 #2 Feelice dedi: Selamlar. Bir mouse alacağım ve gönül ister ki model o olsun fakat bütçe ama ona çok benzer olarak bunu buldum:US $7.03 |Aloyseed BM600 2.4GHz kablosuz fare 2400DPI ayarlanabilir RGB arkadan aydınlatmalı petek USB optik oyun fare oyuncu fareleri dizüstü PC için|Fareler| - AliExpress sizce alınır mı? Genişletmek için tıkla... Alınmaz elinin eni ve boyu kaç cm ayrıca fareyi nasıl tutuyorsun fingertip,claw,palm söylersen ona göre daha iyi bir öneride bulunabilirim.
Feelice dedi: Selamlar. Bir mouse alacağım ve gönül ister ki model o olsun fakat bütçe ama ona çok benzer olarak bunu buldum:US $7.03 |Aloyseed BM600 2.4GHz kablosuz fare 2400DPI ayarlanabilir RGB arkadan aydınlatmalı petek USB optik oyun fare oyuncu fareleri dizüstü PC için|Fareler| - AliExpress sizce alınır mı? Genişletmek için tıkla... Alınmaz elinin eni ve boyu kaç cm ayrıca fareyi nasıl tutuyorsun fingertip,claw,palm söylersen ona göre daha iyi bir öneride bulunabilirim.
BenRott Hectopat Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 502 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2021 #3 Helal olsun Razer ıle glorıusun bırlesmıs çakmasınıda yapmışlar helal olsun vallahi.
Feelice Hectopat Katılım 5 Şubat 2020 Mesajlar 263 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2021 #4 AirJET dedi: Alınmaz elinin eni ve boyu kaç cm ayrıca fareyi nasıl tutuyorsun fingertip,claw,palm söylersen ona göre daha iyi bir öneride bulunabilirim. Genişletmek için tıkla... Tutuş olarak palm claw karışımı bir tutşum var.En olarak 8.5-9 boy olarak 16 civarı belki yanlşı ölçmüş olabilirim cetvel bulamadım xD @AirJET Son düzenleme: 7 Mart 2021
AirJET dedi: Alınmaz elinin eni ve boyu kaç cm ayrıca fareyi nasıl tutuyorsun fingertip,claw,palm söylersen ona göre daha iyi bir öneride bulunabilirim. Genişletmek için tıkla... Tutuş olarak palm claw karışımı bir tutşum var.En olarak 8.5-9 boy olarak 16 civarı belki yanlşı ölçmüş olabilirim cetvel bulamadım xD @AirJET
AirJET Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Mayıs 2016 Mesajlar 5.343 Çözümler 7 7 Mart 2021 #5 Feelice dedi: Tutuş olarak palm claw karışımı bir tutşum var.En olarak 8.5-9 boy olarak 16 civarı belki yanlşı ölçmüş olabilirim cetvel bulamadım xD @AirJET Genişletmek için tıkla... Kupon kardeşliği ile bu fareyi çok daha ucuza alabilirsin. Delux M800 Ultralichte PMW3389 16000Dpi Bedrade Gaming Muis 58G Rgb 6 Knoppen Volledig Programmeerbare Ergonomisch Voor pc Gamer - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com
Feelice dedi: Tutuş olarak palm claw karışımı bir tutşum var.En olarak 8.5-9 boy olarak 16 civarı belki yanlşı ölçmüş olabilirim cetvel bulamadım xD @AirJET Genişletmek için tıkla... Kupon kardeşliği ile bu fareyi çok daha ucuza alabilirsin. Delux M800 Ultralichte PMW3389 16000Dpi Bedrade Gaming Muis 58G Rgb 6 Knoppen Volledig Programmeerbare Ergonomisch Voor pc Gamer - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com
Feelice Hectopat Katılım 5 Şubat 2020 Mesajlar 263 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2021 #6 AirJET dedi: Kupon kardeşliği ile bu fareyi çok daha ucuza alabilirsin. Delux M800 Ultralichte PMW3389 16000Dpi Bedrade Gaming Muis 58G Rgb 6 Knoppen Volledig Programmeerbare Ergonomisch Voor pc Gamer - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Genişletmek için tıkla... Şu an 2.el bakıyorum mouse pad de lazım. Toplam 200 TL.
AirJET dedi: Kupon kardeşliği ile bu fareyi çok daha ucuza alabilirsin. Delux M800 Ultralichte PMW3389 16000Dpi Bedrade Gaming Muis 58G Rgb 6 Knoppen Volledig Programmeerbare Ergonomisch Voor pc Gamer - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Genişletmek için tıkla... Şu an 2.el bakıyorum mouse pad de lazım. Toplam 200 TL.
AirJET Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Mayıs 2016 Mesajlar 5.343 Çözümler 7 7 Mart 2021 #7 Feelice dedi: Şu an 2.el bakıyorum mouse pad de lazım. Toplam 200 TL. Genişletmek için tıkla... A101'e mouse pad gelecek 20 TL'ye ayın 11'inde ondan alırsın.
Feelice dedi: Şu an 2.el bakıyorum mouse pad de lazım. Toplam 200 TL. Genişletmek için tıkla... A101'e mouse pad gelecek 20 TL'ye ayın 11'inde ondan alırsın.
Feelice Hectopat Katılım 5 Şubat 2020 Mesajlar 263 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2021 #8 AirJET dedi: A101'e mouse pad gelecek 20 TL'ye ayın 11'inde ondan alırsın. Genişletmek için tıkla... Bir tane var 50 TL'ye düşerse QCK howl onu alacağım.
AirJET dedi: A101'e mouse pad gelecek 20 TL'ye ayın 11'inde ondan alırsın. Genişletmek için tıkla... Bir tane var 50 TL'ye düşerse QCK howl onu alacağım.