Çözüldü Alpha 17 B5EEK-018XTR Bluetooth sürücüsü kurma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

kinqofkinq12

Kilopat
Merhaba,

Yeni bir laptop aldım fakat Bluetooth sürücüleri eksik çalışmıyor. Sitesinden sürücülerini bulmaya çalıştığımda bana Windows 11 sürücülerini gösteriyor. Bulabilecek varsa rica ederim.

Cihaz Model: MSI Alpha 17 B5EEK-018XTR.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Win11 sürücüsü zaten Win10 ile uyumlu. Aşağıdaki linke tıklayarak sürücü dosyasını indir.

1- İndirdiğin ZIP dosyasının içerisindeki BT isimli klasörü masaüstüne sürükle.

2- Aygıt yöneticisine girip ünlemli Bluetooth aygıtına sağ tıkla ve şu yolu izle: "Sürücüyü güncelleştir > Bilgisayarımdaki sürücülere göz at > Bilgisayarımdaki kullanılabilir sürücülerin bir listesinden seçmeme izin ver > Disketi Var...".

3- "Disketi Var..." dedikten sonra "Gözat..." butonuna tıkla ve masaüstüne attığın BT klasörünün içerisindeki mtkbtfilter.inf dosyasını seç.

4- Dosyayı seçtikten sonra "Tamam" deyip "Sonraki" butonuna tıkla.

5- Sürücü kurulumu başlayacaktır. Muhtemelen birkaç saniye içerisinde sürücü kurulacaktır, olmazsa bir iki dakika bekle.
Win11 sürücüsü zaten Win10 ile uyumlu. Aşağıdaki linke tıklayarak sürücü dosyasını indir.

1- İndirdiğin ZIP dosyasının içerisindeki BT isimli klasörü masaüstüne sürükle.

2- Aygıt yöneticisine girip ünlemli Bluetooth aygıtına sağ tıkla ve şu yolu izle: "Sürücüyü güncelleştir > Bilgisayarımdaki sürücülere göz at > Bilgisayarımdaki kullanılabilir sürücülerin bir listesinden seçmeme izin ver > Disketi Var...".

3- "Disketi Var..." dedikten sonra "Gözat..." butonuna tıkla ve masaüstüne attığın BT klasörünün içerisindeki mtkbtfilter.inf dosyasını seç.

4- Dosyayı seçtikten sonra "Tamam" deyip "Sonraki" butonuna tıkla.

5- Sürücü kurulumu başlayacaktır. Muhtemelen birkaç saniye içerisinde sürücü kurulacaktır, olmazsa bir iki dakika bekle.

Çözüm
Oldu, Allah razı olsun. Servisten yeni geldi daha 1 hafta önce sıfır aldıgım cihaz. Bir daha servise göndereceğim diye çok korktum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…