@Alpha Centauri ile Soru cevaplama etkinliği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Mühendislik öğrencisiyim, bu yıl henüz hazırlığı bitirdim.

Sosyal'de mutluyum, üyeler eğlenceli ve kaliteli. Hem yardımlaşma olarak, hem de eğlence olarak çok sevdiğim bir platform. Aktif olarak bulunduğum başka bir forum da yok.

İfade atmayı şu yüzden seviyorum, burada yazılı olarak duyguları ifade edemiyoruz. Bazen sert anlaşılabileceğini düşündüğüm mesajlara özellikle gülen surat bırakıyorum.

Sevdiğim üyeleri etiketlersem, buraya sığmayabilir. Öyle söyleyeyim.

Genel olarak çok kategoride geziyorum, sadece öneri konularına piyasayı takip etmediğimden pek uğramıyorum. Bilgisayarlar, Havacılık, Otomobil, Bilim, Programlama, Konu Dışı gibi kategorilerdeyim genelde.

Fazla oyun oynayan biri değilim, oynarsam simülasyon severim genelde. Arkadaşlarla zevkli olduğundan L4D2 diyebilirim belki en sevdiğim oyun olarak.

Müzik türü pek ayırt etmiyorum. Rock, elektronik, rap en çok dinlediğim türler, son zamanlarda pek rap dinlemiyorum ama, bozuldu piyasa.

En sevdiğim renk mavi.

Son düzenleme:
@Sylveon Konu Dışı başlığı haricinde bu konu olsa haklısın da burada bu kadar kasma. Neler neler görüyoruz, asosyal arkadaş ve güzel sesli (!) arkadaşımızın açtığı konular yerine bunlar olsun daha iyi.

Edit: Buna da beğeni geldi, beğeni kasmış oldum istemeden... Arkadaşlar beğeniyi hak eden ne mesajlarım, ne yorumlarım oldu üstüne linç edilmeye çalışıldım. Bu tür şeylere de bu kadar beğeni basmayın lütfen, biraz seçici olmak lazım.

@Emir M. Teşekkürler.
Şaka bir yana, en sevdiğiniz otomobil?
Çok uçlara çıkarsak Porsche 911 diyebilirim. Makul kalırsak, gözüm çok yükseklerde değil, Mazda MX-5 ya da Subaru Levorg olabilir. Subaru'ya ayrı bir sempatim var.

Konuya girdim, soru sorayım madem. İzleyip en beğendiğiniz film nedir? İzlemediğim bir şeyse göz atarım.
Interstellar (Yıldızlararası).

Matrix filmlerini izlediyseniz derinlik olarak 10/ kaç verirsiniz?
Matrix'i henüz tam izlemedim. 8 diyebilirim belki.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…