longwayy Kilopat Katılım 13 Temmuz 2022 Mesajlar 4.878 Makaleler 2 Çözümler 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2023 #11 Lejyon dedi: Bu arada M.2'nin hızı güzel duruyor 2500 2000 fena değil gibi. Sata Genişletmek için tıkla... O zaman dediginiz gibi M.2'ye Windows'u kurup diger diskleri de depolama amacli kullanabilirsiniz hocam. Sorun yasamazsiniz.
Lejyon dedi: Bu arada M.2'nin hızı güzel duruyor 2500 2000 fena değil gibi. Sata Genişletmek için tıkla... O zaman dediginiz gibi M.2'ye Windows'u kurup diger diskleri de depolama amacli kullanabilirsiniz hocam. Sorun yasamazsiniz.
L Lejyon Centipat Katılım 19 Mayıs 2023 Mesajlar 112 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2023 #12 longwayy dedi: Butce biraz artarsa bu sistemin kasasini Thermaltake View 200 TG ile degistirip almak daha mantikli. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Genişletmek için tıkla... Sistemin stoğu bitmiş ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Buda hemen hemen diğeri gibi bu nasıldır
longwayy dedi: Butce biraz artarsa bu sistemin kasasini Thermaltake View 200 TG ile degistirip almak daha mantikli. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Genişletmek için tıkla... Sistemin stoğu bitmiş ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Buda hemen hemen diğeri gibi bu nasıldır
longwayy Kilopat Katılım 13 Temmuz 2022 Mesajlar 4.878 Makaleler 2 Çözümler 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2023 #13 Lejyon dedi: Sistemin stoğu bitmiş ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Buda hemen hemen diğeri gibi bu nasıldır Genişletmek için tıkla... Bunun fiyati daha iyimis. Gormemistim bunu, alabilirsiniz hocam. Kasa Thermaltake S200 TG veya View 200 TG yapilirsa iyi olur yine.
Lejyon dedi: Sistemin stoğu bitmiş ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Buda hemen hemen diğeri gibi bu nasıldır Genişletmek için tıkla... Bunun fiyati daha iyimis. Gormemistim bunu, alabilirsiniz hocam. Kasa Thermaltake S200 TG veya View 200 TG yapilirsa iyi olur yine.
L Lejyon Centipat Katılım 19 Mayıs 2023 Mesajlar 112 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2023 #14 longwayy dedi: Bunun fiyati daha iyiymiş. Gormemistim bunu, alabilirsiniz hocam. Kasa Thermaltake S200 tg yapilirsa iyi olur yine. Genişletmek için tıkla... Hocam bir de bunun RX 6650 XT olanı var. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com longwayy dedi: Bunun fiyati daha iyiymiş. Gormemistim bunu, alabilirsiniz hocam. Kasa Thermaltake S200 tg veya view 200 tg yapilirsa iyi olur yine. Genişletmek için tıkla... Performans olarak RX6650'yi daha iyi olarak söylüyorlar ama belleği 8 GB 10-20 FPS fark edecekse 12 GB olanı yani 3060'i almak daha mantıklı değil mi?
longwayy dedi: Bunun fiyati daha iyiymiş. Gormemistim bunu, alabilirsiniz hocam. Kasa Thermaltake S200 tg yapilirsa iyi olur yine. Genişletmek için tıkla... Hocam bir de bunun RX 6650 XT olanı var. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com longwayy dedi: Bunun fiyati daha iyiymiş. Gormemistim bunu, alabilirsiniz hocam. Kasa Thermaltake S200 tg veya view 200 tg yapilirsa iyi olur yine. Genişletmek için tıkla... Performans olarak RX6650'yi daha iyi olarak söylüyorlar ama belleği 8 GB 10-20 FPS fark edecekse 12 GB olanı yani 3060'i almak daha mantıklı değil mi?
5 590736 Hectopat Katılım 10 Ekim 2022 Mesajlar 2.555 Makaleler 1 Çözümler 26 20 Mayıs 2023 #15 Lejyon dedi: Bütçem 13.000 civari; ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Bu sistem hoşuma gitti kasasından şikayet ediyorlar genel olarak. Kasayı bununla değiştirirsem alınır mı? Thermaltake S200 TG 650W 80+ USB 3.0 ARGB ATX Mid Tower Kasa | ITOPYA Thermaltake S200 TG 650W 80+ USB 3.0 ARGB ATX Mid Tower Kasa En iyi fiyat seçenekleri ile CA-3X2-65M1WE-00 ITOPYA'da www.itopya.com Genişletmek için tıkla... Sistemin anakartı kötü. İleride ram takviyesi yapacaksan slot yetersiz kalır. Ve o Anakart'ta hala COM portu var. Gereksiz yani.
Lejyon dedi: Bütçem 13.000 civari; ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Bu sistem hoşuma gitti kasasından şikayet ediyorlar genel olarak. Kasayı bununla değiştirirsem alınır mı? Thermaltake S200 TG 650W 80+ USB 3.0 ARGB ATX Mid Tower Kasa | ITOPYA Thermaltake S200 TG 650W 80+ USB 3.0 ARGB ATX Mid Tower Kasa En iyi fiyat seçenekleri ile CA-3X2-65M1WE-00 ITOPYA'da www.itopya.com Genişletmek için tıkla... Sistemin anakartı kötü. İleride ram takviyesi yapacaksan slot yetersiz kalır. Ve o Anakart'ta hala COM portu var. Gereksiz yani.
L Lejyon Centipat Katılım 19 Mayıs 2023 Mesajlar 112 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2023 #16 590736 dedi: Sistemin anakartı kötü. İleride RAM takviyesi yapacaksan slot yetersiz kalır. Ve o anakartta hala com portu var. Gereksiz yani. Genişletmek için tıkla... Ondan vazgeçtim zaten 8 GB ekran kartı ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Bu ikisi arasında kararsız kaldım.
590736 dedi: Sistemin anakartı kötü. İleride RAM takviyesi yapacaksan slot yetersiz kalır. Ve o anakartta hala com portu var. Gereksiz yani. Genişletmek için tıkla... Ondan vazgeçtim zaten 8 GB ekran kartı ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Bu ikisi arasında kararsız kaldım.
longwayy Kilopat Katılım 13 Temmuz 2022 Mesajlar 4.878 Makaleler 2 Çözümler 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2023 #17 Lejyon dedi: Hocam bir de bunun RX 6650 XT olanı var. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Genişletmek için tıkla... Bu sistem de guzel ama 3060'in VRAM avantajinin oldugunu unutmamak gerek. Oyun performansi genel olarak daha iyi RX 6650 XT'nin. Size kalmis gibi.
Lejyon dedi: Hocam bir de bunun RX 6650 XT olanı var. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Genişletmek için tıkla... Bu sistem de guzel ama 3060'in VRAM avantajinin oldugunu unutmamak gerek. Oyun performansi genel olarak daha iyi RX 6650 XT'nin. Size kalmis gibi.
L Lejyon Centipat Katılım 19 Mayıs 2023 Mesajlar 112 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2023 #18 longwayy dedi: Bu sistem de guzel ama 3060'in VRAM avantajinin oldugunu unutmamak gerek. Oyun performansi genel olarak daha iyi RX 6650 XT'nin. Size kalmis gibi. Genişletmek için tıkla... Hocam sistemi daha çok uzun ömürlü olmasını istiyorum gelecek oyunlarda yeterli olsun o yüzden 3060'i alacağım galiba zaten fark var ama VRAM arayı kapatiyor gibime geliyor. Yazan fikrini belirten yardımcı olan herkese teşekkür ederim.
longwayy dedi: Bu sistem de guzel ama 3060'in VRAM avantajinin oldugunu unutmamak gerek. Oyun performansi genel olarak daha iyi RX 6650 XT'nin. Size kalmis gibi. Genişletmek için tıkla... Hocam sistemi daha çok uzun ömürlü olmasını istiyorum gelecek oyunlarda yeterli olsun o yüzden 3060'i alacağım galiba zaten fark var ama VRAM arayı kapatiyor gibime geliyor. Yazan fikrini belirten yardımcı olan herkese teşekkür ederim.