I ım_not_enough Decapat Katılım 30 Nisan 2019 Mesajlar 23 9 Temmuz 2019 #1 Ben soyadımı Alsancak yapmak istiyorum. Sizce nasıl? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Temmuz 2019
Üç Kılıç Ustası Zoro Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ocak 2019 Mesajlar 1.439 Çözümler 4 Yer Gotham 9 Temmuz 2019 #2 ım_not_enough dedi: Ben soyadımı Alsancak yapmak istiyorum. Sizce nasıl? Genişletmek için tıkla... Önceki soyadından memnun değil misin? Çok ilginç geldi ama bence kötü bir soyad değil. Benimki "Şişman" ama hiç değiştirmek istemedim. Tabii dalga geçtiler ilkokulda falan.
ım_not_enough dedi: Ben soyadımı Alsancak yapmak istiyorum. Sizce nasıl? Genişletmek için tıkla... Önceki soyadından memnun değil misin? Çok ilginç geldi ama bence kötü bir soyad değil. Benimki "Şişman" ama hiç değiştirmek istemedim. Tabii dalga geçtiler ilkokulda falan.
Tesla Bobini Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Şubat 2017 Mesajlar 14.865 Makaleler 2 Çözümler 17 Yer İzmir 9 Temmuz 2019 #3 Güzel, farklı bir şey bence kötü değil. Aklıma direkt İzmir/Alsancak geldi, güzel yerdir.