Çözüldü Alt, Alt Gr, CTRL tuşları çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

eminowskii

Centipat
Daha fazla  
Klavyemde hiçbir sorun yokken bir sabah uyandığımda alt, alt gr, CTRL tuşları çalışmamaya aşladı 3 farklı klavye denedim durum aynı. Klavyeleri başka PC'de denedim sıkıntı yok.

Son düzenleme:
Çözüm
Hayır gerek yok Denetim Masası'ndan bölge ve dil klavye ve diller deyin oradan klavye düzenine falan bakın ama sorun var gibi PC'de.

• Başlat'a tıklayın ve Regedit'i arayın ve açın.
  • Yerel makine hkey_local_ makine gidin.
  • System\CurrentControlSet\Control klasörüne gidin ve ardından klavye düzeni klasörünü tıklatın.
  • Scancode map kayıt defteri girdisini sağ tıklatın ve sonra Sil'i tıklatın.
  • Evet'e tıklayın ve bilgisayarı yeniden başlatın. Denemediğim tek bu kaldı internette yazan.

İlla anakart değildir. Başka parçalarda olabilir.

Bilgisayarcıya gideceğim o zaman mecbur.
Hayır gerek yok Denetim Masası'ndan bölge ve dil klavye ve diller deyin oradan klavye düzenine falan bakın ama sorun var gibi PC'de.

• Başlat'a tıklayın ve Regedit'i arayın ve açın.
  • Yerel makine hkey_local_ makine gidin.
  • System\CurrentControlSet\Control klasörüne gidin ve ardından klavye düzeni klasörünü tıklatın.
  • Scancode map kayıt defteri girdisini sağ tıklatın ve sonra Sil'i tıklatın.
  • Evet'e tıklayın ve bilgisayarı yeniden başlatın. Denemediğim tek bu kaldı internette yazan.

İlla anakart değildir. Başka parçalarda olabilir.

Bilgisayarcıya gideceğim o zaman mecbur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Deneyin isterseniz pcnizde hatalı kayıt edilmiş bir tuş varsa onu önermeyi sağlıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…