Alt F10'da kulaklık mikrofonu kullanılması nasıl sağlanır?

Sarozzz

Femtopat
Daha fazla  
Alt F10 attığımda kendi sesim, kulaklığın mikrofonundan değil de laptopun mikrofonunu kullanıyor. Nereden kulaklığın mikrofonuna çekebilirim?

Sanırım buradaki kaynaktan değiştirmem gerekiyor ama değiştirilmiyor. Nasıl düzeltirim?

Degistirmek icin kayit tiklerini kapatman ve tekrar bu ekrana gelmen gerekli yanlis degilsem sonra tekrar acabilirsin.

Degistirmek icin kayit tiklerini kapatman ve tekrar bu ekrana gelmen gerekli yanlış degilsem sonra tekrar acabilirsin.

Hayır sorun ondan degıl denedım birçok kez. Galıba sorun kulaklıgın mıkrofonunu gormoyor NVIDIA.

Hayır sorun ondan degıl denedım birçok kez. Galıba sorun kulaklıgın mıkrofonunu gormoyor NVIDIA.

O zaman sorun dedigin gibidir fikrim yok. Bende de mikrofonu goruyor fakat mikrofon sesini almıyor çözümü biliyor musun?

O zaman sorun dedigin gibidir fikrim yok. Bende de mikrofonu goruyor fakat mikrofon sesini almıyor çözümü biliyor musun?

NVIDIA ayarlarindan bak. Alt Z den ayarlar kismindan bak ya da alt Z den mikrofon her zaman acik yap.

Her zaman acik ve mikrofon secili kayitta benim sesim yok yine de.

Masa ustune sag tik at oradan NVIDIA paneline gir orada seslerle ilgili bir yer var birz kurcalarsan bulursun belki bir şey. Bozma ama bir şeyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…