thuarxt Centipat Katılım 27 Şubat 2023 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2024 #1 Alt + F4 bastığımda programlar kapanmak yerine spesifik olarak Persona 3 Reload açılıyor. Neden böyle oluyor ve bu sorunu nasıl düzeltirim? Arkadaşlar sorunu buldum kısayoldan sağ tık özellikler deyip Kısayol tuşunu kaldırmak lazımmış Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2024-02-11 123220.png 31,7 KB · Görüntüleme: 75
Alt + F4 bastığımda programlar kapanmak yerine spesifik olarak Persona 3 Reload açılıyor. Neden böyle oluyor ve bu sorunu nasıl düzeltirim? Arkadaşlar sorunu buldum kısayoldan sağ tık özellikler deyip Kısayol tuşunu kaldırmak lazımmış
SF martinez Centipat Katılım 18 Ağustos 2023 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2024 #2 Konuyla alakasız ama eğlenceli bir oyun mu o? Artı 0 Eksi
KS KS thuarxt Centipat Katılım 27 Şubat 2023 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2024 #3 J-RPG ve Persona serisini seven biri olarak türü ve seriyi sevmeyen biri eğlenebilir mi bilmiyorum. Artı 0 Eksi
SF martinez Centipat Katılım 18 Ağustos 2023 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2024 #4 thuarxt dedi: J-RPG ve Persona serisini seven biri olarak türü ve seriyi sevmeyen biri eğlenebilir mi bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Peki teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
thuarxt dedi: J-RPG ve Persona serisini seven biri olarak türü ve seriyi sevmeyen biri eğlenebilir mi bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Peki teşekkür ederim.