Sorun: Merhaba arkadaşlar, bugün Alt+F4 kombinasyonunun açması gereken menüyü açmadığını ve başlat menüsünü açar açmaz klavyeye bastığım anda yazı yazamadığımı fark ettim.
Bütün programları kapattım, programların başlangıçta çalışmasını engelleyerek defalarca reset attım ancak olmadı. Fakat çözümü buldum, elbette sorunun kaynağını da. Sorunu bir programın daima üstte (always on top) çalıştığını fark ettiğimde çözdüm. Ekranda hiçbir şey olmamasına rağmen Alt+F4 yaptığımda çöküyor ve hatta Google Chrome bile boş ekrana açılsa bile arka planda açılmış gibi yanıp sönüyordu, zaten bu yüzden bütün arka plan programlarını kapatmıştım ancak işe yaramamıştı. Sonrasında bunun ancak ekran kaydı yapabilen bir program olabileceğini düşündüm. Ekran kaydı yapan bir program kullanmadığım için aklıma direkt NVIDIA'nın ekran kaydetme özelliği geldi ve sorunu çözdüm.
Çözüm: NVIDIA GeForce Experience'a girip "Oyun içi yer paylaşımı" özelliğini kapattığım gibi sorunum çözüldü.
Aynı sorunu yaşayan ve çözüm bulamamış arkadaşlar olabilir diye paylaşmak istedim.