Salih Demirci Decapat Katılım 3 Ağustos 2018 Mesajlar 2 1 Kasım 2018 #1 Babam ve benzersiz şaka anlayışı yüzünden bilgisayarımdan Alt+F4'ü kaldırmak istiyorum böyle bir şey mümkün mü?
Babam ve benzersiz şaka anlayışı yüzünden bilgisayarımdan Alt+F4'ü kaldırmak istiyorum böyle bir şey mümkün mü?
captivesoul Hectopat Katılım 13 Ağustos 2017 Mesajlar 132 Çözümler 2 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2018 #2 Razer Synapse programında gaming mode sekmesi var. Buradan devre dışı bırakabilirsin.
gvgod Megapat Katılım 5 Aralık 2014 Mesajlar 800 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Türkiye 1 Kasım 2018 #3 Salih Demirci dedi: Babam ve benzersiz şaka anlayışı yüzünden bilgisayarımdan Alt+F4'ü kaldırmak istiyorum böyle bir şey mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Babanız gelip ALT+F4 atıp kaçıyor sanırım?
Salih Demirci dedi: Babam ve benzersiz şaka anlayışı yüzünden bilgisayarımdan Alt+F4'ü kaldırmak istiyorum böyle bir şey mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Babanız gelip ALT+F4 atıp kaçıyor sanırım?
X xelarmen Megapat Katılım 7 Ekim 2013 Mesajlar 431 Makaleler 1 Çözümler 7 1 Kasım 2018 #4 Hocam normal klavye kullanıyorsanız F4 tuşunu sökün