ALT F4 yaptıktan sonra sistem donuyor

ErdemŞen

Decapat
Daha fazla  
Fortnite oynuyorum çıkmak için alt+F4 yapıyorum donup kalıyor önceden sürekli böyle çıkış yapıyordum.
Ekran kartı sıfırlama vs. denedim hiçbiri olmuyor bir tek kasanın üzerin de duran reset tuşuna basınca resetlenip yeniden açıyorum.

Oyundayken pencere değiştir daha sonra Görev Yöneticisi'nden görevi sonlandır öyle denedin mi?

Fortnite gibi boyutu yüksek uygulamaların kapatılması zaman alabilir ve alt+F4 sağlıklı değildir en iyi yöntem oyundan çık yapmaktır.

Fortnite gibi boyutu yüksek uygulamaların kapatılması zaman alabilir ve alt+F4 sağlıklı değildir en iyi yöntem oyundan çık yapmaktır.
Önceden sürekli böyle yapıyodum saniyesinde çıkıyodu hangi ne problemi var acaba

Oyundayken pencere değiştir daha sonra Görev Yöneticisi'nden görevi sonlandır öyle denedin mi?
Denemedim ama denerim.
Benim anlamadığım neden önceden alt+f4 yapınca çıkıyodu şimdi çıkmıyo

Önceden sürekli böyle yapıyordum saniyesinde çıkıyordu hangi ne problemi var acaba.

Denemedim ama denerim.
Benim anlamadığım neden önceden alt+F4 yapınca çıkıyordu şimdi çıkmıyor.

Sistem yorulmuştur bir süreden sonra en sağlıklısı Görev Yöneticisi'nden yap bilgisayarı kapatırkende alt+F4 değil de normal kapatma menüsünden kapat.

ram kapasitesi düşükse olabilir ayrıca işletim sistemi güncellemesi yaptıysan örneğin win 11 e geçtiysen yapabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…