Alt kattan üst kata nasıl Ethernet çekilir?

gktu

Hectopat
Selamlar, şu anda olduğum evde alt katta sadece 1 tane modem var ve bu modemden üst kata internet çekmem gerekiyor, Wi-Fi aparatı alırsam internet çok az çeker büyük ihtimalle.
Duvarı delme gibi bir imkanım pek yok, izin vermez ailem. Öyle bildiğiniz güçlü bir Wi-Fi aparatı varsa önerebilirsiniz, ayrıca penceredende geçirebilirim kabloyu ancak hem bayağı metre farkı var hem de yağmur vb. vb. Sıkıntı çıkartır büyük ihtimalle.

Selamlar aynı durumdayım. Evim dubleks fakat içten merdivenli değil başka bir daire'ye girer gibi üst kata çıkıp evin üst kısmına geçiyorum. Ben pencereden kablo atarak sorunu geçici olarak çözdüm ve yağmur falan bir sorun yaşatmıyor. Eğer görüntü kötü oluyor diyorsan mesh modem sistemine geçiş yapmak durumundasın. Yani 2 modemli sisteme geçeceksin.

Benim de tamamen aynı ev olarak durumum, pencereden atabilirim ancak mesafe dediğim gibi çok uzun. Ayrıca penceler aşırı sert kapanıyor yani kabloyu ezer çok büyük ihtimal.

Anca dışarıdan kablo ile çekersin bizim buralarda öyle giriş kattan merdivenden üst kata çıkarılıyor ama ordada delme oluyor evin dış kapısında tutabilirsin yada pencereden veya xiaomi nin wifi dağıtıcılari var https://app.hb.biz/mzA8MYjxEbk6

Attığım ürünü al hiç bir sorunu kafana takma her yerde aynı hızı tüm binaya kadar çeker

Çekmesinde sorun yok ancak nasıl kuracağım onu bilmiyorum. Altındaki Ethernet girişini modeme mi bağlamam gerek?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…