Alt Tab atarken sistem anlık donuyor

iWexlyn

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar Windows 10 kullanırken 24.8.1 sürücüsünü kullanıyordum hiçbir problem yaşamamıştım. 1-2 ay önce Windows 11 geçiş yaptım ve sorunsuzdu fakat daha sonradan Alt Tab yaptığımda sistem anlık donmaya başladı. Özellikle arkada oyun açıksa internette 2 sekme arasında geçişte bile kafayı yemeye başladı. Son versiyonu indirip kurdum düzelmiştir belki diye fakat maalesef hala aynı. Hatta opsiyonel olarak sundukları son Update'de bu sorunun giderildiği yazıyordu onu da denedim durum aynı. Sorun Windows 11 kaynaklı mı driverda mı problem var kestiremedim. Sizin stabil olarak kullandığınız versiyon hangisi, ne tavsiye edersiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet hocam 24H2 kullanıyorum. Debloat işlemi daha önce yapmadım bilgi verme şansın var mı acaba nasıl yaparım ne indirmem gerekiyor vs.

23H2'ye dönmeni öneririm burada zaten ISO'su var onu indir formatla sıfır kurulum yap sürücülerini ve gerekli diğer şeyleri kur DirectX C++ Framework vs. debloatı ben basit düzeyde yapıyorum sistemi aşırı kazımıyorum ama bunu burada direkt yazmak sanırım yasak. Pm atarsan yönlendirme yapabilirim.

23H2'ye dönmeni öneririm burada zaten ISO'su var onu indir formatla sıfır kurulum yap sürücülerini ve gerekli diğer şeyleri kur DirectX C++ Framework vs. debloatı ben basit düzeyde yapıyorum sistemi aşırı kazımıyorum ama bunu burada direkt yazmak sanırım yasak. Pm atarsan yönlendirme yapabilirim.

Sıfır kurulum en sağlıklısı gibi hocam öyle yapayım madem teşekkür ederim yardımın için. Problem driver kaynaklı değil 24H2 kaynaklı diyorsunuz yani doğru mudur?

Sıfır kurulum en sağlıklısı gibi hocam öyle yapayım madem teşekkür ederim yardımın için. Problem driver kaynaklı değil 24H2 kaynaklı diyorsunuz yani doğru mudur?

Evet söylediğin şeyleri bende yaşadığım için 23H2 kullanıyorum zaten donma takılma kasma bazen Windows'un kendisi gidiyor oluyor stabil değil 24h2.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı