M Marewhy Decapat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2023 #1 Oyunlarda Alt+Tab attığımda ekrandan tak diye bir ses geliyor ve sadece oyundayken oluyor. Yardım edebilen olursa sevinirim.
Oyunlarda Alt+Tab attığımda ekrandan tak diye bir ses geliyor ve sadece oyundayken oluyor. Yardım edebilen olursa sevinirim.
M mcatal Hectopat Katılım 30 Mayıs 2020 Mesajlar 10 1 Nisan 2023 #2 Ekrandan değil de ekran kartından geliyor olabilir mi? Artı 0 Eksi
Sistemdeki Sorun Hectopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 188 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2023 #3 Marewhy dedi: Oyunlarda Alt+Tab attığımda ekrandan tak diye bir ses geliyor ve sadece oyundayken oluyor. Yardım edebilen olursa sevinirim. Genişletmek için tıkla... Hep aynı oyunda mı oluyor? Sadece oyunlarda olması garip. Artı 0 Eksi
Marewhy dedi: Oyunlarda Alt+Tab attığımda ekrandan tak diye bir ses geliyor ve sadece oyundayken oluyor. Yardım edebilen olursa sevinirim. Genişletmek için tıkla... Hep aynı oyunda mı oluyor? Sadece oyunlarda olması garip.
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 20.782 Makaleler 6 Çözümler 533 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 1 Nisan 2023 #4 Hocam ekranda ses çıkarabilecek pek parça yok ama, monitör hoparlöründen geliyor olmasın? Artı 0 Eksi
KS KS M Marewhy Decapat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2023 #5 mcatal dedi: Ekrandan değil de ekran kartından geliyor olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Hayır, ekrandan geliyor. Sistemdeki Sorun dedi: Hep aynı oyunda mı oluyor? Sadece oyunlarda olması garip. Genişletmek için tıkla... Evet, fakat 1920x1080 oynamadığım cs gibi oyunlarda oluyor. turko35408 dedi: Hocam ekranda ses çıkarabilecek pek parça yok ama, monitör hoparlöründen geliyor olmasın? Genişletmek için tıkla... Dün varsayılan ses cihazını kulaklığımdan monitöre çektim ve çekince yine aynı ses geldi, hoparlörden geliyor dediğiniz gibi sanırım. Artı 0 Eksi
mcatal dedi: Ekrandan değil de ekran kartından geliyor olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Hayır, ekrandan geliyor. Sistemdeki Sorun dedi: Hep aynı oyunda mı oluyor? Sadece oyunlarda olması garip. Genişletmek için tıkla... Evet, fakat 1920x1080 oynamadığım cs gibi oyunlarda oluyor. turko35408 dedi: Hocam ekranda ses çıkarabilecek pek parça yok ama, monitör hoparlöründen geliyor olmasın? Genişletmek için tıkla... Dün varsayılan ses cihazını kulaklığımdan monitöre çektim ve çekince yine aynı ses geldi, hoparlörden geliyor dediğiniz gibi sanırım.
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 20.782 Makaleler 6 Çözümler 533 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 1 Nisan 2023 #6 Marewhy dedi: Hayır, ekrandan geliyor. Evet, fakat 1920x1080 oynamadığım cs gibi oyunlarda oluyor. Dün varsayılan ses cihazını kulaklığımdan monitöre çektim ve çekince yine aynı ses geldi, hoparlörden geliyor dediğiniz gibi sanırım. Genişletmek için tıkla... O zaman bağlantılar sarsıntıdan etkileniyor olmalı. Kontrol edin. Artı 0 Eksi
Marewhy dedi: Hayır, ekrandan geliyor. Evet, fakat 1920x1080 oynamadığım cs gibi oyunlarda oluyor. Dün varsayılan ses cihazını kulaklığımdan monitöre çektim ve çekince yine aynı ses geldi, hoparlörden geliyor dediğiniz gibi sanırım. Genişletmek için tıkla... O zaman bağlantılar sarsıntıdan etkileniyor olmalı. Kontrol edin.