FRAGX Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 1.730 Çözümler 9 30 Haziran 2023 #1 Alt Tab attıktan sonra fare imlecim siyahlaşıyor ve kalınlaşıyor fotoğraf ile gösteremiyorum çünkü SS aldığımda fotoğrafta imleç gözükmüyor.
Alt Tab attıktan sonra fare imlecim siyahlaşıyor ve kalınlaşıyor fotoğraf ile gösteremiyorum çünkü SS aldığımda fotoğrafta imleç gözükmüyor.
flain Decapat Katılım 7 Ocak 2023 Mesajlar 878 Makaleler 3 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2023 #2 Hocam DDU ile ekran kartınızın yazılımını silip tekrar kurabilir misiniz? Artı 0 Eksi
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 1 Temmuz 2023 #3 Oyunla alakalı bir sorun olabilir. Artı 0 Eksi
KS KS FRAGX Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 1.730 Çözümler 9 9 Temmuz 2023 #4 Nizel G dedi: Oyunla alakalı bir sorun olabilir. Genişletmek için tıkla... Yok hocam hep aynı. flain dedi: Hocam DDU ile ekran kartınızın yazılımını silip tekrar kurabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam önce'den böyle bir sorun yoktu bir kere ekran kartı Driver'ı güncelledim bozuldu, ve bir daha düzelmedi eski sürümleri kursam dahi. Artı 0 Eksi
Nizel G dedi: Oyunla alakalı bir sorun olabilir. Genişletmek için tıkla... Yok hocam hep aynı. flain dedi: Hocam DDU ile ekran kartınızın yazılımını silip tekrar kurabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam önce'den böyle bir sorun yoktu bir kere ekran kartı Driver'ı güncelledim bozuldu, ve bir daha düzelmedi eski sürümleri kursam dahi.