A Alpp6 Femtopat Katılım 17 Mart 2024 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2024 #1 Ekran kartı 3060 Valorant oynarken Alt Tab yapınca donuyor. Sadece mouse hareket ediyor. PC'ye restart atmam gerekiyor. Çözümünü biliyor musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Eylül 2024
Valorant oynarken Alt Tab yapınca donuyor. Sadece mouse hareket ediyor. PC'ye restart atmam gerekiyor. Çözümünü biliyor musunuz?
RDJ Hectopat Katılım 27 Mayıs 2023 Mesajlar 2.396 Makaleler 24 Çözümler 37 Yer İstanbul Eyüpsultan Daha fazla Sistem Özellikleri i5 5200U 4 GB RAM İntel HD Graphics 5500 Cinsiyet Erkek Meslek Ortaokul Öğrencisi 15 Eylül 2024 #2 Alpp6 dedi: Valorant oynarken Alt Tab yapınca donuyor. Sadece mouse hareket ediyor. PC'ye restart atmam gerekiyor. Çözümünü biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Win + Ctrl + Shift + B yaptın mı? Artı 0 Eksi
Alpp6 dedi: Valorant oynarken Alt Tab yapınca donuyor. Sadece mouse hareket ediyor. PC'ye restart atmam gerekiyor. Çözümünü biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Win + Ctrl + Shift + B yaptın mı?
5 528185 Decapat Katılım 4 Mart 2022 Mesajlar 816 Çözümler 1 15 Eylül 2024 #3 Alpp6 dedi: Valorant oynarken Alt Tab yapınca donuyor. Sadece mouse hareket ediyor. PC'ye restart atmam gerekiyor. Çözümünü biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Bu sorun bende de mevcut zorunlu reset atıyorum düzeliyor bir daha yapmıyor fakat bunun sebebi nedir? Artı 0 Eksi
Alpp6 dedi: Valorant oynarken Alt Tab yapınca donuyor. Sadece mouse hareket ediyor. PC'ye restart atmam gerekiyor. Çözümünü biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Bu sorun bende de mevcut zorunlu reset atıyorum düzeliyor bir daha yapmıyor fakat bunun sebebi nedir?
KS KS A Alpp6 Femtopat Katılım 17 Mart 2024 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2024 #4 RDJ dedi: Win + CTRL + Shift + b yaptın mı? Genişletmek için tıkla... Yaptım oda işe yaramıyor Artı 0 Eksi
5 528185 Decapat Katılım 4 Mart 2022 Mesajlar 816 Çözümler 1 17 Eylül 2024 #5 Alpp6 dedi: Yaptım oda işe yaramıyor. Genişletmek için tıkla... Valorant'ın ece dosyasına girip yöneticiden dosyayı uyguna çektim yine değişmedi bu sorun nasıl oldu anlamadım ve binlerce kişi bu sorundan mağdur. Artı 0 Eksi
Alpp6 dedi: Yaptım oda işe yaramıyor. Genişletmek için tıkla... Valorant'ın ece dosyasına girip yöneticiden dosyayı uyguna çektim yine değişmedi bu sorun nasıl oldu anlamadım ve binlerce kişi bu sorundan mağdur.
KS KS A Alpp6 Femtopat Katılım 17 Mart 2024 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2024 #6 528185 dedi: Valorant'ın ece dosyasına girip yöneticiden dosyayı uyguna çektim yine değişmedi bu sorun nasıl oldu anlamadım ve binlerce kişi bu sorundan mağdur. Genişletmek için tıkla... Daha önce böyle bir sorun yoktu Riot Games bayağı saçmaladı skin setleri geliyor wh var. Artı 0 Eksi
528185 dedi: Valorant'ın ece dosyasına girip yöneticiden dosyayı uyguna çektim yine değişmedi bu sorun nasıl oldu anlamadım ve binlerce kişi bu sorundan mağdur. Genişletmek için tıkla... Daha önce böyle bir sorun yoktu Riot Games bayağı saçmaladı skin setleri geliyor wh var.
berkorkmaz Hectopat Katılım 23 Ocak 2022 Mesajlar 192 Yer Norfolk, United Kingdom 19 Eylül 2024 #7 aynı sorun bende de mevcut Artı 0 Eksi