PC'ye format attığımdan beri oyun oynarken Alt Tab atınca FPS Hertz'ime sabitleniyor. Her oyunda oluyor. Nasıl çözebilirim? AMD kullanıyorum. Önceden yoktu bu sorun formattan sonra oldu.
PC'ye format attığımdan beri oyun oynarken Alt Tab atınca FPS Hertz'ime sabitleniyor. Her oyunda oluyor. Nasıl çözebilirim? AMD kullanıyorum. Önceden yoktu bu sorun formattan sonra oldu.
Alt tab zaten arkaya atmıyor mu nasıl alt tab atınca ekranı görüyorsun neden tam ekranda oynamıyorsun ben mi yanlış anladım. Ekranın geri gelmesi için tekrar alt tab atman gerekiyor zaten.
Alt Tab zaten arkaya atmıyor mu nasıl Alt Tab atınca ekranı görüyorsun neden tam ekranda oynamıyorsun ben mi yanlış anladım. Ekranın geri gelmesi için tekrar Alt Tab atman gerekiyor zaten.
Masaüstüne dönüp tekrar oyuna geliyorum ve FPS sabitlenmiş oluyor hiç düzelmiyor. Tekrar masaüstüne dönüp oyuna geliyorum o şekilde düzeliyor. Gayet anlaşılır şekilde söylediğimi düşünüyorum yukarıda.
Mesela CS'de aynı sorun var ama bu sefer Alt+Tab atmakla ilgisi yok. FPS'yi 144e yani Hertz'ime sabitliyor. Oyun içi V-Sync açık değil ve FPS Max 400. ek olarak AMD ayarlarında dikey eşitleme de kapalı.