Çözüldü Alt + Tab basınca birden fazla Chrome sekmesi gözüküyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Sfenksz

Hectopat
Arkadaşlar Windows 11 kullanıyorum. Alt + Tab tuşuna basınca böyle birden fazla aynı sekme varmış gibi görünüyor ve kapattığımda en alt sağ köşedekiler gibi olup gitmiyor da. Çözümü nedir?

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    737,8 KB · Görüntüleme: 357
Çözüm
Bu neden kaynaklanıyor bilmiyorum fakat herhangi bir Windows gezgini açıp sonrasında görev yöneticisinden Windows Gezginini "görevi yeniden başlat" yaparak sorunu çözebilirsiniz.

Bu neden kaynaklanıyor bilmiyorum fakat herhangi bir Windows gezgini açıp sonrasında görev yöneticisinden Windows Gezginini "görevi yeniden başlat" yaparak sorunu çözebilirsiniz.

Artı -1 Eksi
Çözüm
Onun ayarı vardı. Her sekmeyi farklı pencere olarak gösteriyor. Bulabilirsem yazayım.

Başlat menüsüne "Çoklu görev ayarları" yazıp gir. Görseldeki yeri sekmeleri gösterme olarak ayarla.

Default ayarları zaten şu an öyle.

Bu neden kaynaklanıyor bilmiyorum fakat herhangi bir Windows Gezgini açıp sonrasında Görev Yöneticisi'nden Windows Gezgini'ni "görevi yeniden başlat" yaparak sorunu çözebilirsiniz.

Eki Görüntüle 2458203
Bu sonuç verdi ama geçici bir çözüm gibi geldi bana. Her defasında bunu yapmam gerekecek sanırım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sonuç verdi ama geçici bir çözüm gibi geldi bana. Her defasında bunu yapmam gerekecek sanırım.
Ben bu şekilde çözüyorum, farklı bir çözüm bilmiyorum maalesef.

Chrome ayarlarında arama yapabiliyorsan "Pencere" veya "Alt+Tab" gibi aramalar yap. Orada bu durumla alakalı bir ayar olabilir.

Chrome ayarlarında arama yapabiliyorsan "Pencere" veya "Alt+Tab" gibi aramalar yap. Orada bu durumla alakalı bir ayar olabilir.
Bir ayardan ziyade bu bir tür hata diye düşünüyorum, her Alt Tab yapıldığında aynı sekme yeniden gözüküyor. Farklı sekmeler olsa anlayacağım da aynı sekmeyi neden 15 tane gösteriyor yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…