Alt Tab çok yavaşladı

şahin123456

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Format attıktan sonra Alt Tab çok hızlıydı. Sonra PC hızlandırma videoları izleyip bir sürü ayar yaptım. Şimdi Alt Tab hızım çok yavaş. Genelde oyunlarda oluyor. Oyun çözünürlüğü ile ekran çözünürlüğü aynı olmasına rağmen bu sorunu yaşıyorum. Hani ayarları değiştiğimi de bilmiyorum. Nasıl düzeltirim bu sorunu?

Monitörün Hz değerlerindeki farklılıktan kaynaklanıyor olabilir. Atıyorum oyunlarda 60 Hz kullanıyorsundur ama Windows 59 Hz olarak ayarlamıştır. Gelişmiş Görüntü Ayarları'na git ardından hangi monitörü kullanıyorsan onun görüntü bağdaştırıcısı özellikleri de sonra Monitör sekmesinden Ekran Yenileme Sıklığı'nı bir incele.

Format attıktan sonra Alt Tab çok hızlıydı. Sonra PC hızlandırma videoları izleyip bir sürü ayar yaptım. Şimdi Alt Tab hızım çok yavaş. Genelde oyunlarda oluyor. Oyun çözünürlüğü ile ekran çözünürlüğü aynı olmasına rağmen bu sorunu yaşıyorum. Hani ayarları değiştiğimi de bilmiyorum. Nasıl düzeltirim bu sorunu?
Tekrar format atıp aynı ayarları yapmayın

Pencereli tam ekran yap oyunu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı